Sund Kost >> Andre

Få Mere Ud af Din Protein Shake

Oversigt

Efter en omgang træning, er dine muskler tørster protein og glucose. At drikke en protein shake kan levere nogle af brændstof din krop har brug for. Selv om mælk-som indeholder kasein, en langsom fordøje protein -- kan give nogle af protein, tilføjer protein pulver til at lave en shake øger dit indtag af protein. Din krop fordøjer valleprotein hurtigt, men tilføjer den til mælk, der kan bremse det ned, så den rette kombination af protein pulver og flydende sikrer, at dine muskler får den protein, de har brug for, når de har brug for det.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Jeg Bruge Mælk Med Protein Shakes?

Du kan bruge mælk i stedet for yoghurt, men det tynder sammenhæng i din smoothie, så brug det sparsomt og tilføje en fortykkelse ingrediens som granola eller bananer. Hvis du ikke spiser mælkeprodukter, soja mælk er mælk alternativ med den højeste mængde af protein. Koens mælk er 8 gram protein pr kop og sojamælk har 6 gram, ifølge "Washington Post". Mandel mælk, hvilket naturligvis har ingen indhold af mættet fedt, indeholder 1 gram protein.

Comstock/Comstock/Getty Images

Ikke At Blande Proteinpulver Med Mælk Giver Mere Protein?

Et scoop af valle eller soja protein pulver tilføjer en ekstra 16 til 20 gram protein til din smoothie, ifølge University of Michigan ' s Comprehensive Cancer Center. Dette er i tillæg til protein i mælk. Hvert gram protein indeholder 4 kalorier, så tilføje proteinpulver øger kalorie indholdet af din smoothie fra 64 til 80 kalorier. For at undgå vægtøgning, sørg for, at du ikke tager i flere kalorier, end din krop kan bruge, som det gemmer overskydende kalorier-selv fra protein -- som fedt.

Jupiterimages/Creatas/Getty Images

Hvor Lang tid Før Protein Pulver Bryder Ned i Mælk?

Mejeri-baseret protein-pulver, der opløses i mælk, der inden for et minut, men soja-baseret protein pulver, såsom soja protein isolat og soja protein koncentrat, nedbrydes langsomt, ifølge University of Michigan. Soja pulver røres i mælken kan efterlade en grynet tekstur, men at blande det i blenderen kan gøre det blødere. Soja powder har også en bønneagtig smag og kan forårsage gas i mennesker er følsomme over for sukker i soja.

Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images

Du Kan Drikke Valle Protein Med Sødmælk?

Valle er et høj-protein biprodukt af ost. Valleprotein koncentrat, de mere almindelige variation, der indeholder 70 til 85 procent protein, mens whey protein isolat, som er mere koncentreret, indeholder 90 til 98 procent protein. Din krop fordøjer valleprotein hurtigt, at give dine muskler med protein i et hurtigere tempo end protein fra mælk, så når du blanding af valle og mælk din krop får det protein, mere gradvist. Hvis du bruger whey protein lige efter træning, at blande det med vand i stedet for sødmælk, vil hjælpe din krop nedbryde dens protein hurtigere.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Du Bruge Valleprotein Med 2% Reduceret Mælk?

En kop sødmælk har 8 gram fedt og 24 mg kolesterol, hvilket gør det ringere ernæringsmæssigt til at skimme eller fedtreduceret mælk, så hvis du forsøger at styre din vægt eller holde dit kolesterol lav, skal du bruge sundere mælk indstillinger i din protein shake. En kop af 2 procent fedtreduceret mælk har 5 gram fedt og 20 mg kolesterol. Selvom din krop absorberer whey protein hurtigere, hvis du tager det med vand, ved at bruge 2 procent mælk snarere end at skimme mælk er bedre for dit hjerte.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Længe Kan Whey Protein Ophold i Mælk?

Whey protein ikke opløses, så det er bedst at røre det godt, og drikke den med det samme. Det bevarer sin aminosyrer proteinet i vallen, for omkring 6 timer, i henhold til forskere, der offentliggjort en undersøgelse i "Journal of Dairy Research" i 2012. Hvis du bruger valleprotein med mælk, bland ikke en stor mængde af det i god tid, men forberede sig hver shake lige før du drikker det for at få den mest protein.

David De Lossy/Photodisc/Getty Images

Er Whey Protein Indeholder Mælk Hormoner?

Fordi valle, som mælk, er et mejeriprodukt, der naturligt indeholder nogle hormoner. Det kan også medføre hormonelle reaktioner, der kan være til gavn, ifølge forskere, der offentliggjort en undersøgelse i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2007. De gav 75 gram doser af valle protein til 18 kvinder og fandt, at det protein, skyldes hormonelle reaktioner, at en forbedret status for polycystisk ovarie syndrom.

Thomas Northcut/Digital Vision/Getty Images

Gør Raw Vegan Whey Protein Smager Bedre End Gedemælk Valleprotein?

Da whey protein kommer fra en bestemt kilde, er det ikke et vegansk produkt. Soja protein pulver, som er lavet på sojabønner, der generelt er veganer, dog. De har en nøddeagtig smag, som nogle mennesker ikke kan lide. Gedemælk whey protein smager ligner whey protein fra komælk. Hvis du ikke kan lide smagen af soya og ikke har brug for din protein kilde for at være veganer, kan du foretrækker ged mælk, valle.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

ADVERT

Mest populære