Sund Kost >> Sunde Måltider

Andre Protein Kost i Forhold til Optifast

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret November 28, 2018

Optifast byder på en aggressiv, høj protein, lav-kalorie vægttab plan til at hjælpe dig med at nå og opretholde en sund vægt. Men, hvis du har mindre at miste, eller du har brug for en mere fleksibel plan, kan du ønsker at sammenligne lignende protein diæter for at afgøre, hvilken er den bedste pasform for dig. Medifast og Ideelle Protein svarer til Optifast og fremme vægttab gennem optimal protein, lav-kalorie måltid planer. Hver har de forskelle, der kan gøre én bedre til dine særlige behov. På Optifast og Ideelle Protein, medicinsk personale vurdere dit protein behov og hjælpe dig med at vælge måltider i overensstemmelse hermed. På Medifast, du kan forvente at få 75 til 100 gram protein, afhængigt af dine valg.

Den Optifast Plan

Optifast er en omfattende lægeligt overvåget vægttab program, der indebærer udskiftning af alle dine regelmæssige måltider med Optifast produkter -- shakes, supper og ernæring barer. Programmet, som typisk varer 26 uger og omfatter ugentlige gruppemøder, at hjælpe dig med at træffe sunde vaner. I den første fase, som varer 12 til 16 uger, du spiser omkring 800 til 1.000 kalorier dagligt og kan forvente at tabe 2 til 4 pounds hver uge. Fase to varer omkring 12 uger, hvor du skiftet tilbage til faste fødevarer og udvikle en sund kost plan. Den typiske vægttab i løbet af fase to er 1 til 2 pounds per uge.

Det Medifast Program

Det Medifast program indeholder det samme antal kalorier, som Optifast, omkring 800 til 1.000 per dag, og medicinsk tilsyn er ikke påkrævet. Hjørnestenen i det Medifast program kaldet 5 & 1 plan. Det indebærer, at vælge fem færdigpakkede Medifast måltider, plus en regelmæssig høj protein, lav-kalorie måltid, at du forbereder dig selv hver dag. Den typiske vægttab på Medifast er 2 til 5 pounds per uge. Du følger Medifast, indtil du når din ønskede vægt, så du overgangen til en sund kost plan.

Det Ideelle Protein Plan

Det Ideelle Protein program er en lægeligt overvåget plan, der giver en optimal mængde af protein. I løbet af fase et, erstatter du tre måltider med Ideal Protein meal replacement produkter, plus en low-fat, low-carb måltid, at du forbereder dig. Når du har tabt 70 til 80 procent af den vægt, du flytter til fase to, hvor du udskifter to måltider med Ideal Protein produkter og forberede to regelmæssige måltider selv. Derefter, du kan gradvist genindføre moderate mængder af sundt fedt og kulhydrater i fase tre, og i fase fire, du kan bevare dit vægttab ved at anlægge en sundere spisevaner. Den typiske vægttab 3 til 5 pounds per uge for kvinder og 4 til 7 pund om ugen for mænd.

Ting at Overveje, Når man Sammenligner

Ernæringsmæssigt hver plan giver optimal protein og et lavt fedtindhold, lav i kalorier og giver en balanceret mængde kulhydrater samt vitaminer og mineraler. Hvis du ønsker en plan, der begrænser valg af fødevarer for at undgå fristelsen, Optifast kan give en god mulighed. Hvis du vil have mere mad valg, eller at være i stand til at forberede sig på mindst en regelmæssig måltid selv, Medifast eller Ideal Protein kan arbejde bedre. Medifast og Ideelle Protein tilbyde en bredere vifte af fødevarer, såsom desserter, pandekager, korn, havregryn og æg. Hertil kommer, at Medifast og Ideelle Protein low-carb, hvilket er en god mulighed, hvis du har diabetes.

Om Forfatteren

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

ADVERT

Mest populære