Sund Kost >> Sunde Måltider

Løg og Peberfrugter på Keto Diæt

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 21, 2018

Ketogen kost, eller keto diæter, der er højt indhold af fedt og protein, og indeholder meget lidt i vejen for kulhydrater. Målet med sådan en diæt, er at gøre kroppen går ind i en tilstand af ketose, der kan støtte i vægttab ved at tvinge kroppen til at bruge ketoner i stedet for glukose til energi. Fordi løg og peberfrugter er lav i kulhydrater, kan de have en plads i en keto diæt. Spørg din læge, hvis en keto diæt er sikker og passende for dig.

Kulhydrater i Peberfrugter og Løg

Peberfrugter og løg er naturligt lav i kulhydrater. En halv kop snittede løg indeholder lidt mere end 5 gram kulhydrater. Fordi løg indeholder mere sukker end andre grøntsager, du vil ikke være i stand til at spise ubegrænsede mængder, ifølge Martha Taylor, forfatter af "Living Low Carb med Ketogen Diæt." En halv kop skiver grøn peberfrugt, ca 2 gram kulhydrater. Andre typer af peber, såsom rød peberfrugt, jalapeno peber og Anaheim peber, er også lav i kulhydrater og kan have en plads i en keto diæt så længe du begrænser dig selv til det maksimale 50 gram kulhydrater tilladt hver dag.

Spise Disse Opskrifter

Almindelig rå løg og peberfrugter er en acceptabel måde at spise grøntsager på keto-diæt, men de kan også indgå i andre opskrifter, der er tilladt som en del af kosten. For eksempel, guacamole lavet med avocado, løg, peberfrugter og krydderier er tilladt på en keto diæt, ifølge Zoe Walker, forfatter af "Ketogen Diæt -- Quick Start Guide: Med Over 80 Opskrifter." Enhver form for kød eller fisk kombineret med løg og peberfrugter er tilladt, også. For eksempel kunne du have en grillet bøf med en side af grillet peber og løg, kebab eller tilføje peber og løg til vegetabilsk eller oksekød gryderet.

Ikke Spiser Disse Opskrifter

Løg og peberfrugter kan ikke blive spist på en keto diæt, hvis de er inkluderet i opskrifter eller kombineret med andre fødevarer, der er høj i kulhydrater. For eksempel, ville du ikke være i stand til toppen kogt pasta med løg og peberfrugter, fordi pasta er alt for høj i kulhydrater for at være inkluderet i keto diæt. Fyld peberfrugt med korn, såsom ris eller quinoa, eller tilføje peber og løg til sandwich heller ikke ville være tilladt. Panering og stegning af grøntsager, der ikke er en passende madlavning metode til keto diæt, enten.

Keto Diæt og Sikkerhed

Start aldrig en keto diæt uden at tale med din læge først. En sådan drastisk begrænsning af kulhydrater kan gøre du føler dig svag eller træt, og kosten kan sætte overskydende belastning på lever og nyrer. Hvis dit mål med at følge keto diæt vægttab, din læge kan anbefale en sikker og effektive strategier, som vil hjælpe dig med at nå det mål, der er sikkert og sundt. Løg og peberfrugter er lav på fedt og kalorier, hvilket betyder, at de kan have en plads i de fleste vægt tab kost.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære