Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Olive Garden Har en Glutenfri Menu?

Skrevet af M. T. Wroblewski; Opdateret November 28, 2018

Du behøver ikke at være medlem af Gluten Frit Samfund at vide, hvis du har glutenallergi, Cøliaki eller en hvede allergi. Du kender allerede konsekvensen er aldrig behageligt – og ofte smertefulde. Pasta toppe society ' s liste over fødevarer for at undgå, hvis du forsøger at følge en gluten-fri eller begrænset glutenfri kost. Ved første øjekast, denne henstilling foreslår, at du skulle falde aftensmad invitationer til Olive Garden, hvis mange specielle retter indeholder pasta. Men kæden restaurant tilbyder en menu faktureret som "gluten-følsomme", der kan passe til dine kostbehov, som pænt som den spisehus ' s berømte salat.

Agt Forskellen

Olive Garden skelner mellem "glutenfri" og "gluten-følsomme" med god grund: det er "ikke kemisk analyseret (menupunkter) for at bekræfte, hvis de opfylder Food and Drug Administration (FDA) definition af "glutenfri." For en fødevare, som mærkes "glutenfri," FDA siger, at det skal indeholde mindre end 20 dele pr millioner af gluten.

Desuden, Olive Garden, som gør det klart, at selv om det ikke "har processer og procedurer på plads for at minimere cross-kontakt med andre gluten-holdige fødevarer, disse elementer kan ikke være egnet til vores gæster, som er meget følsomme over for gluten."

Olive Garden, som siger, at det kokke sin gluten-følsomme pasta i en "renset kedel, snarere end pasta komfurer, som vi bruger til at tilberede vores andre pasta." Pasta er "holdes adskilt", indtil en kunde bestiller det. Så er det "tilføjet direkte til sauté pande for at undgå cross kontakt med andre pasta eller pasta vand."

Diners med gluten sensitivitet skal også vide, at Olive Garden restauranter har ikke særskilte frituregryder at undgå cross-kontakt. "Det betyder, at alle fødevarer, der er i fryer kan komme i kontakt med de fleste af de store allergener, herunder hvede (og gluten), skaldyr, mejeriprodukter, soja og æg," Olive Garden siger.

Peer i Haven

Olive Garden tilbyder to elementer, der i henhold til suppe og salat afsnit fire elementer under entree afsnit, og de tre punkter under kids' entree del af sin gluten-følsomme menu. For startere, vil du finde:

  • Et hus salat (serveres uden croutoner), med 110 kalorier. Som for italiensk dressing, den restaurant, der siger, "Der er ingen gluten-holdige ingredienser i dressingen."* "Zuppa Toscana," en suppe med italiensk pølse, grønkål og russet kartofler i en cremet suppe, med 220 kalorier.

De fire entree elementer er:

  • Grillet kylling parmigiana, med 790 kalorier, 30 gram fedt i alt og 1,980 gram natrium. Rotini med marinara sauce, med 610 kalorier, 15 gram af total fedt og 970 gram natrium. Rotini med kød sauce, med 730 kalorier, 25 gram fedt i alt og 1,040 gram natrium.* Urt-grillet laks, med 460 kalorier, 28 gram af total fedt og 570 gram natrium.

De tre børn' entrees er:

  • Grillet kylling med pasta, med 490 kalorier, 11 gram fedt i alt og 710 gram natrium.* Rotini med marinara sauce, med 350 kalorier, 8 gram fedt i alt 480 gram natrium.
  • Rotini med kød sauce, med 410 kalorier, 12 gram fedt i alt og 520 gram natrium.

Hvis du har spørgsmål om denne menu, Olive Garden opfordrer dig til at ringe til sin guest relations-afdelingen på 800-331-2729. Og det ønsker du at "informere din server, som du har en fødevare allergi, når du spiser" på en restaurant.

Om Forfatteren

Mary Wroblewski fik en mastergrad med høj udmærkelse i kommunikation og har arbejdet som journalist og redaktør i to Chicago-redaktioner. Hun arbejdede sammen med en kendt Chicago-området ernæringsekspert og holistisk sundhedspleje rådgiver, hvis banebrydende arbejde fokuserer på fødevareallergi og troen på, at 1) mange mennesker har dem, men ikke kender, og 2) når du identificerer dem, kan folk gøre sunde kostvaner til en integreret del af deres liv. Mary skriver udførligt om sund kost og sund levevis emner.

ADVERT

Mest populære