Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Okra Bidrage Til At Mindske Blodsukker?

Okra indeholder betydelige mængder af mangan og vitaminer C og K, hvilket gør det til en nærende vegetabilske valg. Diabetikere behøver ikke at bekymre dig, at okra vil i høj grad øge deres blod sukker niveauer. I virkeligheden er det foreløbige forskning viser, at spise mere okra kan hjælpe dig med at nedsætte dit blodsukker.

Kulhydrat Indhold

En 1/2-cup servering af kogt skiveskåret okra har bare 3.6 gram kulhydrater. Nonstarchy grøntsager, såsom okra, der indeholder mindre end 5 gram kulhydrater tælles som "gratis" fødevarer til diabetikere, der er i at tælle kulhydrater-så længe du spiser færre end tre portioner per måltid. På det beløb, de er ikke tilbøjelige til at øge dit blod sukker niveauer.

Forskningsresultater

Forskning om virkningerne af okra på blodsukker er stadig i de indledende faser, men en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Pharmacy and Bioallied Sciences" i 2011 ved hjælp af rotter fundet en potentiel gavnlig effekt. Diabetiske rotter givet pulveriseret okra skræl og frø havde reduktioner i deres blod sukker niveauer ved udgangen af 28-dages-undersøgelsen, i forhold til rotter i kontrolgruppen, som ikke er i pulverform okra. En anden undersøgelse, offentliggjort i "ISRN Farmaci" i 2011, fandt at en løsning lavet af okra hjulpet reducere absorptionen af glukose i rotter med diabetes.

Potentiel Mekanisme

Hver 1/2-cup, der tjener i skiver, kogt okra har 2 gram fiber, eller 8 procent af den daglige værdi. Af denne fiber, omkring en fjerdedel består af opløselige fibre, som er den type, der forsinker tømning af maven og flytning af sukker i blodet. Fiber hjælper med at forbedre blodsukker kontrol i diabetes, med en høj-fiber kost potentielt faldende efter-måltid blod sukker niveauer med så meget som 21 procent, ifølge en gennemgang artikel, der er offentliggjort i "Ernæring Anmeldelser" i April 2009.

Sikkerhedsmæssige Overvejelser

Selv om okra kan medvirke til at sænke blodsukkeret, og flere undersøgelser er nødvendige for at sikre, at det har denne virkning på mennesker og rotter. Du bør ikke spise det i store mængder i håb om at opnå denne effekt, uden først at konsultere din læge for at være sikker på det ville være sikkert for dig. Okra kan forstyrre funktionen af mindst én diabetes medicin, metformin, hvilket kan forårsage en patients blod sukker til fortsat alt for høj, ifølge undersøgelsen fra 2011 er offentliggjort i "ISRN Farmaci."

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære