Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør EFT Tabe C-Vitamin, Når der Ikke er Omfattet?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 27, 2018

Appelsinjuice er måske et af de mest kendte kilder til C-vitamin, og det gør en splash på mange morgenmad tabeller hver morgen. Lagring af din orange juice, der er omfattet, og i køleskab er et smart træk, fordi denne praksis er meget mere end bare holde din kølet juice. Dækket, nedkølet appelsinjuice bevarer mere af vitamin C end saft, der lagres afdækket eller ved stuetemperatur.

Dækket vs. Afsløret

Når du dække orange juice, det reducerer mængden af ilt, den saft, der kommer i kontakt med. Det er denne kontakt med ilt, der forårsager, at C-vitamin tab. Dette er grunden til, at udækkede orange juice kan være lavere i denne vigtige næringsstoffer. C-Vitamin er en ustabil vitamin og oxiderer, når det kommer i kontakt med luften, ifølge Elizabeth jesper goedvad, et fakultet medlem af fødevarevidenskab og Human Ernæring, Institut på Clemson University. Når C-vitamin oxiderer, er det ikke gavner din krop længere, og dette er grunden til, at korrekt opbevaring er af afgørende betydning.

Forskellen Mellem de To

En 8-ounce servering af appelsinjuice forsyninger 124 milligram C-vitamin, hvilket er mere end en hel dag værd. Hvis du gemmer saft korrekt-det vil sige, tildækket i køleskabet-det bevarer meget af dette vitamin C. En 2009 undersøgelse offentliggjort i "Familie-og Forbruger Sciences" fandt, at efter tre dage, orange juice opbevares i køleskab opbevares på mindst 94 procent af C-vitamin, og efter syv dage, der er bevaret mindst 91 procent. Dette tyder på, at køle-også hjælper med at bevare C-vitamin indhold, måske fordi mindre ilt cirkulerer i et koldt, lukket køleskab. At forlade dit appelsinjuice afdækket eller ved stuetemperatur resultater i næsten komplet vitamin C tab efter to eller tre dage, jesper goedvad noter.

Hvorfor Det Er Vigtigt

C-Vitamin spiller en central rolle i reparation og vedligeholdelse af hud, sener og ledbånd og aids i sår-helende proces. Dette vitamin hjælper også med at opretholde sundheden for knogler og tænder og beskytter dine celler mod skader, der kan øge din risiko for sundhedsmæssige problemer såsom cancer. At holde din orange juice, der er omfattet, og opbevares i køleskab vil sikre, at du får så meget C-vitamin som muligt.

Holder Din Juice er Rig på C-Vitamin

Det er klogt at drikke din appelsinjuice så hurtigt som muligt, fordi, selv overdækket og kølet, det vil i sidste ende miste nogle af sine C-vitamin indhold. Fordi varmere temperaturer får C-vitamin oxidation til at ske hurtigere, og holder din juice kølede er et vigtigt skridt i at holde det så rig på næringsstoffer som muligt og så længe som muligt, ifølge en 2011 undersøgelse offentliggjort i "Pakistan Journal of Nutrition." Dækker det vil også hjælpe med at forhindre, at saften fra at blive udsat for ilt. Hvis du ikke kan afslutte juice i en dag eller to, er det stadig sikkert at drikke, og som vil give nogle C-vitamin, selv om det er ikke så meget, som hvis du drak det straks efter åbningen af det.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • HandmadePictures/iStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære