Sund Kost >> Kost

Nødder som en Sund Snack til vægttab

Skrevet af Alissa Fleck; Opdateret November 27, 2018

Et moderat forbrug af rå-eller tør-ristede nødder kan være et godt værktøj til vægttab. Nødder er fyldt med næringsstoffer, mineraler og sunde fedtstoffer, der fremmer vægttab og pådrage sig andre sundhedsmæssige fordele. Overveje mellemmåltider på en lille del af blandede nødder mellem måltiderne for at maksimere fordelene.

Vægttab

I overensstemmelse indtagelse af en sund del af nødder, der over tid har vist sig at fremme vægttab og bremse fedme, ifølge en undersøgelse fra 2009 i "American Journal of Clinical Nutrition." For én, nødder pack flere næringsstoffer for et mindre antal af kalorier. De sunde fedtstoffer i rå nødder få fordøjet lettere end usunde fedtstoffer, hvilket betyder, at de nedbrydes og ikke er gemt som overskydende vægt. Energi-øget protein i nødder vil også opfordre dig til at komme i gang og anspore dit stofskifte.

Fylde

Nødder fylde dig op hurtigt, på grund af højt protein-og fiberindhold, hvilket er en stor fordel, at vægt-tab regimer. En håndfuld nødder er nok til at holde dig fuldt mellem måltiderne, og forhindre dig i at over-mellemmåltider eller hengive sig senere. Ikke overdrive det selv, mens nødder er sunde, de er også høj i kalorier. Hold dig til en håndfuld eller omkring 1 ounce af de fleste nødder.

Slags Nødder

Der er en bred vifte af nødder, hver med sin egen unikke fordele. Mandler indeholder høje niveauer af magnesium, som regulerer blodsukkeret og reducerer mad cravings. Eksperter mener, mandler også hjælpe med at blokere kroppens optagelse af kalorier, ifølge forskning præsenteret af "Fitness" magasin. Valnødder, pistacienødder og peanuts-teknisk set en bælgplanter, men stadig til gavn -- alle har kolesterolsænkende egenskaber.

Advarsler

Steer klart af nødder, der er blevet krydret, ristet i olie, "honning-brændt" eller stærkt saltede. Disse nødder er meget højere i usunde fedt og natrium og ikke prale af den samme sundhedsmæssige fordele eller vægttab egenskaber, som rå eller tør-ristede nødder. Mens Brasilien nødder er en af de sundeste nødder på grund af deres magnesium og selen indholdet, de indeholder, især store mængder af selen, som kan give sundhedsmæssige problemer, når forbruges i overskud. Overdreven selen i blodet kan forårsage selen toksicitet -- eller selenosis -- som præsenterer med mave-tarm problemer, mulige nerve skader og andre symptomer. Undgå at spise mere end to paranødder om dagen.

Om Forfatteren

Alissa Fleck er en medvirkende skribent for flere af fællesskabets aviser i New York City. Hun skriver boganmeldelser for et online-magasin, og er vært for en månedlig læsning-serien. Fleck har også interneret i et litterært agentur og arbejdede som et universitet, undervisningsassistent. Hun har en B. A. i engelsk og en M. F. A. i kreativ skrivning.

ADVERT

Mest populære