Sund Kost >> Ernæring

Hvordan Nærende Er en Hel-Hvede engelsk Muffin og en Pocheret Æg?

Et pocheret æg og hele hvede engelsk muffin skabe en morgenmad, der øger energi og ordentligt brændstof din krop med næringsstoffer. Det eneste næringsstof mangler fra denne kombination er vitamin c, Så tilføj et glas appelsinjuice og start din dag med al den næring du har brug for at komme gennem selv den hårdeste dag.

Energi

Tilføj to dele af smør til din hel-hvede engelsk muffin og sammen med ægget, vil du få 278 kalorier. Æg og bolle bidrage med lige store mængder af protein, giver dig 20 procent af den anbefalede daglige indtag af protein. Protein kick-starter dit stofskifte i morgen, og vil du føler dig fuld længere, hvis du inkluderer protein i din første måltid, ifølge forskning offentliggjort i februar 2006-udgaven af "American Journal of Nutrition." En hel-hvede engelsk muffin bidrager 27 gram af komplekse kulhydrater, som indeholder 4 gram kostfibre. Dette giver mænd 10 procent og kvinder 16 procent af den anbefalede daglige indtag af fiber.

A-Vitamin og Antioxidanter

Et stort æg indeholder 9 procent af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin A. Du vil fordoble de beløb, hvis du tilføjer to dele af smør på dine muffin. Æg og smør også give typer A-vitamin, der fungerer som antioxidanter: beta-karotin, lutein og zeaxanthin. Beta-caroten funktioner som vitamin A er nødvendig for at omdanne lys til syne, men det er også en antioxidant, der kan sænke din risiko for lungekræft. Lutein og zeaxanthin er antioxidanter, der beskytter øjnene mod aldersrelateret macula degeneration og grå stær.

B-Vitaminer

Du vil få mindst 12 procent af alle B-vitaminer, når du spiser en hel-hvede engelsk muffin og pocheret æg. B-vitaminer fungerer som coenzymer, der hjælper enzymer til at indlede biologiske processer. Thiamin, riboflavin og niacin, som skaber energi og hjælper til at bevare huden og nervesystemet. Vitamin B-6, folat og vitamin B-12 fjern homocystein i blodet, hvilket er vigtigt, fordi et højt niveau af homocystein er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme. Folat er også af afgørende betydning for etablering og udvikling af nye celler. At få nok folat, før de bliver gravide såvel som i løbet af de første par måneder af graviditeten forebygger misdannelser af hjernen og rygsøjlen.

Mineraler

Denne morgenmad giver mænd og 38 procent af den anbefalede daglige indtag af jern, mens kvinder får 15 procent. Kendt for sin rolle regnskabsmæssige liv-opretholdelse af ilt i de røde blodlegemer, strygejern er også nødvendige for oprettelsen af aminosyrer og kollagen. Spise en hel-hvede engelsk muffin og pocheret æg giver de to primær knogle-bygning mineraler, calcium og fosfor. Du vil få 20 procent af den anbefalede daglige indtag af calcium og 41 procent af fosfor. Calcium stimulerer også muskelsammentrækning og hjælper med at opretholde et normalt blodtryk.

Fedt

Med to klapper af smør på engelsk muffin, den samlede fat i dette måltid er 14 gram eller 6 procent af den samlede daglige kalorier, der er baseret på en 2,000 kalorie-en-dag kost. Institute of Medicine anbefaler, at begrænse total fedt at 20 til 35 procent af din samlede daglige kalorier, så dette måltid, der arbejder inden for disse retningslinjer. Men, smør-og-æg kombination indeholder næsten 7 gram mættet fedt, der bidrager til hjerte-kar-sygdom. Det er næsten halvdelen af de 15 gram dagligt mættet fedt, der anbefales af American Heart Association.

Sunde Tips

Hvis du springer smør, mister du halvdelen af det samlede fedt og 75 procent af det mættede fedt, men engelsk muffin kan være for tør og kedelig. Sprede hummus på din engelsk muffin, tilføje enhver kombination af frisk spinat, tomater og svampe og top det med pocheret æg. En spiseskefuld af hummus har kun 25 kalorier og 1,4 gram fedt i alt. Skabe en anderledes smag ved hjælp salsa som en spredning til bolle og tilføje en skive avocado og pocheret æg. En spiseskefuld af salsa har 4 kalorier og mindre end 1 gram fedt. Avocadoer er højere i fedt, men 85 procent af den fat i denne frugt er hjerte-sunde, umættede fedt. Hvis det smager ufuldstændig uden ost, stick med en skive fedtfattig cheddar, fordi det er halvdelen af fedtet af andre low-fat typer, såsom Monterey og münster.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

  • Pocheret Æg Morgenmad billede af Brett fra Mulcahy Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære