Sund Kost >> Sunde Måltider

Nærende Fødevarer til at tage på i Vægt

Når fokus i vores samfund er om at tabe sig, tage på i vægt, bør faktisk være nemt, ikke? Samtidig med at tilføje pounds kræver, at du til at spise ekstra kalorier, det betyder ikke, at dreje til cheeseburgers og pommes frites. Det er stadig vigtigt at lave sund, nærende valg med henblik på at opbygge stærke muskler og knogler. Forbrugende tomme kalorier fra fødevarer med højt indhold af usunde fedt og tilsat sukker, vil vil sætte på overskydende fedt, hvilket kan føre til negative resultater på sundhedsområdet. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, nøglen til sund vægt gevinst er at gøre dine kalorier som næringsstof-rige som muligt.

Avocado

Avocadoer er en perfekt nærende mad. En cremet avocado giver over 200 kalorier og er fyldt med hjerte-sunde monoumættede fedtstoffer. Tilsæt snittede avocadoer til salater, sandwich og tacos. Mos avocado til at lave guacamole, en lækker dip til grøntsager, kiks eller chips.

Nødder og Frø

Gerne avocado, nødder og frø er høj i sunde umættede fedtstoffer og et god kilde til protein. En ounce af nødder indeholder omkring 185 kalorier. Ved morgenmad, tilsæt hakkede nødder til korn-eller prøv en skefuld peanut smør blandet med morgenmad ryste. Tilsæt solsikkefrø, græskarkerner eller pekannødder til salater. Snack på en håndfuld mandler, cashewnødder eller valnødder. Sprede jordnøddesmør eller mandel smør på æbler, selleri, kiks eller ristet brød.

Tørret Frugt

Tørret frugt giver dig fordelene ved at spise frisk frugt, men indeholder mindre volumen. Desuden, en halv kop rosiner indeholder over 200 kalorier, der henviser til, 1/2 kop af druer, der er kun 30 kalorier. Tilsæt tørret frugt som rosiner, kirsebær eller abrikoser til dit korn til at øge kalorieindhold. Lav din egen trail mix, ved at kombinere din favorit tørrede frugter med et scoop af nødder.

Mejeri

Mejeriprodukter, såsom mælk, yoghurt, ost og hytteost er fyldt med protein og kan give ekstra kalorier til din kost. Vælg fedtfattige mejeriprodukter til at skære ned på de usunde mættede fedt. En 1-cup servering af fedtfattig hytteost har 160 kalorier og 28 gram muscle-bygning protein. Drikker tre 8-ounce glas fedtfattig mælk hver dag vil tilføje 300 kalorier og 24 gram protein i din kost. Gøre et højt kalorieindhold smoothie bruge protein-rig græsk yoghurt, frossen frugt og mælk. Tilføj ost til salater, sandwich og supper. Læg bagte kartofler med almindelig yoghurt eller hytteost.

Om Forfatteren

Ann Jensen er en registreret diætist med erfaring i ernæring, uddannelse og rådgivning. Hun har skrevet talrige undervisning i ernæring, vægttab og fitness artikler til forskellige publikationer.

Foto Credits

  • Thomas Northcut/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære