Sund Kost >> Ernæring

Nærende Drinks Og Smoothies til Småbørn

Scanning drikke midtergangen på en købmand kan efterlade dig overvældet med alle de muligheder. Mens mange af de søde og farverige drikkevarer rettet mod børn, kan det ikke være i din toddler ' s bedste interesse at tjene dem til hende. Den mest nærende drinks og smoothies for børn giver dig masser af næringsstoffer og kun små mængder af sukker.

Vand

Vand er en af de sundeste drikkevarer, til voksne og børn ens. Det er gratis af kalorier, fedt, sukker og tilsætningsstoffer, og slukker tørsten bedre end nogen anden drik. Tilbyder dit barn så meget vand som hun lyster-så længe det ikke fylde hendes mave og ødelægge sin appetit til næringsrig føde, hun har behov for. For at forbedre smagen af vand uden tilsætning af sukkerholdige sødestoffer, tilsæt snittede æbler, jordbær, limes eller friske bær.

Mælk

Calcium i mælk er vigtig i alle faser af livet-fra den lille toddler fase til slutningen af voksne år. I løbet af barndommen, calcium hjælper til at opbygge stærke knogler og tænder, der er helt sikkert vigtigt for småbørn, der kan lide at klatre op på møbler og crunch på slikkepinde. Omkring 12 måneders alderen, et sundt lille barn kan begynde at nyde sødmælk. Når dit barn fylder 2, spørg din børnelæge om dit barn skal starte med at drikke fedtreduceret mælk i stedet for sødmælk. Laktose-intolerante småbørn kan nyde sojamælk eller mandelmælk. Prøv almindelig versioner første -- men hvis din picky æder ikke vil røre ved det, så prøv at forsøde smag med en lille skefuld chokolade eller jordbær pulver.

Smoothies

Pakket med frugt og grøntsager, smoothies, der giver masser af vitaminer og mineraler, i et velsmagende og nem snack. Næsten alle frugter kan gå ind i en smoothie, så eksperimentere med kombinationer, indtil du finder nogle favoritter. Grøntsager er ikke de sødeste ting til at blande ind i en smoothie, men du kan gøre det, hvis du ønsker at snige sig mere grøntsager ind i dit barns kost. Nogle bladgrøntsager som spinat og grønkål falde ind i den drink, uden at det påvirker smag eller konsistens meget. Eller, tilføje purerede gulerødder og blomkål en diskret dosis af søde jordagtig smag. Brug mælk eller yoghurt, som smoothie fundament for en sund dosis af protein og kalcium. Bare se indholdet af sukker i din yoghurt.

Smoothie Add-Ins

En skefuld hørfrø eller chia frø er en anden fantastisk tilføjelse i smoothies. Begge giver sunde fedtstoffer, fibre og antioxidanter. Hvis du ikke er interesseret i at købe en specialitet produkt, nå for plain, instant havregrød, som du sikkert allerede har i dit spisekammer. Det giver en sund dosis af fiber til at fylde dit barns mave.

Selv om protein pulver er en populær add-in til smoothies, du sandsynligvis ikke har brug for at inkludere det i dit barns smoothie. Protein er pakket ind i en række af toddler-venlige fødevarer såsom kød, æg, ost, peanut smør og mælk-så vil dit barn sandsynligvis får masser i sin normale daglige kost. Hvis du er på udkig for at tilføje protein, kan du overveje at tilføje peanut smør i stedet for proteinpulver.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære