Sund Kost >> Sunde Måltider

Nærende Banan Brød

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: November 19, 2018

Mens det kan være fristende at tælle en skive banan brød, som en servering af frugt, og de fleste opskrifter har kun have en portion eller to af banan i hele brødet, og kan være ganske højt indhold af fedt og kalorier. Du kan dog foretage nogle enkle ændringer for at gøre din banan brød mere nærende.

Ernæring

En skive banan brød indeholder ca 196 kalorier, 2.6 gram protein, 32.8 gram kulhydrater og 6.3 gram fedt, herunder 1,3 gram mættet fedt. Da banana brød er som regel lavet med raffineret mel snarere end hele hvede mel, en skive indeholder kun omkring 0,7 gram fiber. Mens bananer er høj i folat, vitamin B-6, C-vitamin, kobber, jern, magnesium og fibre, banan brød er ikke, da det indeholder en forholdsvis lille mængde af banan.

Sund Substitutioner

For et sundere banan brød, skal du bruge en opskrift, der er lavet udelukkende med hele hvedemel, eller erstatte hele hvede mel til halvdelen af melet i din favorit-banan brød, opskrift. Erstatte op til halvdelen af det smør eller olie i opskriften med æblemos, og prøve at reducere mængden af sukker i opskriften, med en fjerde. Tilsæt lidt vanilje, muskatnød eller kanel, da disse hjælper bagværk sødere smag, selv når de indeholder mindre sukker. Selv om nødder er høj i kalorier, de er også højt på næringsstoffer, så du behøver ikke at forlade disse ud af din opskrift til at gøre det sundt.

Potentielle Sundhedsmæssige Fordele

Fuldkorn, ligesom dem, der findes i hele hvede mel, øge din fiber indtagelse og hjælpe med at nedsætte din risiko for sundhedsmæssige betingelser, herunder forstoppelse, Type 2 diabetes, kræft og hjertesygdomme, ifølge en artikel offentliggjort i "The Journal of Nutrition" i Maj 2011. At spise en kost lavt indhold af mættet fedt kan reducere din risiko for hjertesygdomme og forhøjet kolesterol. Nødder levere fiber, protein, vitaminer og mineraler, og at forbruge dem i moderate mængder kan hjælpe du sænke din risiko for galdesten, sukkersyge, kræft, forhøjet blodtryk og hjertesygdom uden at øge din risiko for fedme, ifølge en artikel offentliggjort i "Næringsstoffer" i juli 2010.

Overvejelser

Se din del størrelse, selv med sundere versioner af banan brød, da disse versioner indeholder mindre fedt og sukker og flere næringsstoffer, kan de stadig indeholde næsten lige så mange kalorier som almindelig versioner af banan brød. Holde sig til en 1/2-inch skive i stedet for en 1-tommer skive, og ikke gøre banan brød en daglig nydelse.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære