Sund Kost >> Sunde Måltider

Oplysninger om ernæring for Foster ' s Øl

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret December 27, 2018

Foster ' s øl er en af de top 25 importerede mærker af øl, der forbruges i Usa. I 2013, Amerikanerne brugte $30.7 millioner på Foster 's Lager og $12.8 millioner på Foster' s Premium Ale. I henhold til tidligere Academy of Nutrition and Dietetics formand Ethan A. Bergman, der begge typer af Foster ' s øl, der kan give sundhedsmæssige fordele, hvis de indtages i moderate mængder. Hvis du er en mand, begrænse dig selv til to 12-ounce portioner øl om dagen. Kvinder bør ikke have mere end en 12-ounce serverer dagligt.

Høj i Kalorier Fra Alkohol

En 12-ounce servering af Foster 's Lager indeholder 145 kalorier, mens en servering af Foster' s Premium Ale indeholder 160 kalorier. De fleste af disse kalorier er bidraget af alkohol. Den pilsner indeholder ca 95.8 kalorier fra alkohol; ale har 105.6 kalorier, der leveres af alkohol. For både alkohol udgør 66 procent af drikken samlede kalorieindhold, men den lager er 5 procent alkohol i forhold til ale er 5,5 procent.

Rig på Kulhydrater

Foster 's Lager indeholder 11.2 gram total kulhydrater i en 12-ounce servering, eller næsten 31 procent af øl' s samlede kalorier. En 12-ounce servering af Foster ' s Premium Ale har 12.5 gram kulhydrater, også 31 procent af det samlede kalorieindhold. Ikke alle kulhydrater i øl er simple sukkerarter, sikrer en registreret diaetetiker Karen Ansel. Omkring 0,75 gram kulhydrater i lager er fra en type af opløselige fibre kendt som beta-glucaner. Beta-glucaner kan spille en rolle i regulering af kolesterol i blodet. Mørkere øl, ligesom ale indeholder 1.3 gram opløselige fibre.

Lav i Protein og Fedt

Foster ' s Lager og Premium Ale er fedt - og kolesterol-gratis. Hver indeholder 1.1 gram protein -- svarende til 4,4 kalorier -- i alle 12-ounce servering. Denne mængde protein forsyninger 3 procent af kalorier i en servering af pilsner og omkring 2,7 procent af de kalorier, i brand ale. Det protein, der leveres af øl er ufuldstændig, hvilket betyder at det ikke indeholder alle de aminosyrer, som din krop har brug for til at syntetisere protein-baserede forbindelser som enzymer. For din kost for at give disse mangler aminosyrer, ville du nødt til at forbruge en bred vifte af plante-baserede proteiner som bønner, bælgfrugter, grøntsager og hele korn, eller indeholder animalske produkter i dine måltider.

Kilde af Essentielle Vitaminer og Mineraler

Øl som Foster ' s Lager og Premium Ale indeholder B-vitaminer, såsom riboflavin, niacin, folat og vitamin B-12. De er især rig på vitamin B-6, siger Ansel, der leverer omkring 12,5 procent af de 1,3-mg anbefalede daglige tilførsel af næringsstoffer til sunde voksne. Din krop har brug for vitamin B-6 til energi metabolisme og for produktionen af neurotransmittere og hormoner som serotonin. Øl og ales er også høj i selen, et mineral, som styrker knogler og kan hjælpe med at forhindre kræft og hjertesygdomme.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære