Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er de Ernæringsmæssige Gær i supermarkedet?

Den ernæringsmæssige gær, der sælges på mange dagligvarer og naturlige fødevarer butikker er en inaktiveret form af Saccharomyces cerevisiae, den samme gær arter, der, i sin levende form, bruges til at lave brød og øl. Ernæringsmæssige gær er en rig kilde til en række vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer, der er nødvendige af kroppen til den optimale sundhed. Kommercielle ernæringsmæssige gær produkter, der er relevante for mennesker, efter at vegetar, veganer, gluten-fri eller kosher kost, og kan tilsættes til fødevarer i en række måder.

Produktion

Kommercielt tilberedt ernæringsmæssige gær begynder med en ren Saccharomyces cerevisiae kultur, der er dyrket i gæringstanke på en diæt af sukkerrør, sukkerroer melasse og et renset blanding af B-vitaminer. Den fermenterede blanding af gær og væske er derefter centrifugeres, der producerer en mælkeagtig stof, kendt som ernæringsmæssige gær creme. Denne creme er pasteuriseret, beriget med vitaminer og mineraler, tørret og brudt i små stykker. Den ernæringsmæssige gær, du finder på dagligvarebutikker er i dette tørret form, enten i flager eller i pulverform.

Ernæring

En enkelt servering af ernæringsmæssige gær svarende til 1 spiseskefuld af ernæringsmæssige gær pulver eller 2 spsk ernæringsmæssige gær flager. Hver portion giver cirka 60 samlede kalorier, hvoraf syv er fra fedt, og cirka 16 procent af den anbefalede daglige tilførsel af kostfibre for en sund voksen, og 17 procent af det anbefalede daglige indtag af protein. Ernæringsmæssige gær indeholder 17 procent af den mængde af fosfor, der er nødvendige daglige, 21 procent af det anbefalede daglige indtag af zink og 32 procent af det beløb, der kræves af selen, men det er især rig på B-vitaminer. Alle ernæringsmæssige gær servering giver et godt stykke over 100 procent af det anbefalede daglige indtag af thiamin, niacin, folinsyre, vitamin B6, vitamin B12 og riboflavin.

Sundhedsmæssige Fordele

Ifølge producenterne, ernæringsmæssige gær er en enkel, lav-fedt og salt-fri måde at høste fordelene af et vitamin-og mineral-rige kost. De forbindelser, der findes i ernæringsmæssige gær kan støtte immunforsvaret og neurologiske system fungerer, hjælpe med at kontrollere kolesterol niveauer, øge energi metabolisme og muligvis nedsætte risikoen for diabetes og hjertesygdomme, selv om der er meget lidt videnskabelig dokumentation for, at direkte links ernæringsmæssige gær forbrug med disse særlige fordele. Vegetarer og veganere bruger ofte ernæringsmæssige gær som en måde til at forhindre, at vitamin B12-mangel, men autoriseret diætist og kostvejleder Monica Reinagel advarer om, at du bør kontrollere, B12-vitamin indhold på den ernæringsmæssige gær etiket, før du stoler på det som din eneste kilde til vitamin.

Bruger

Ernæringsmæssige gær har en mild teatralsk, nøddeagtig smag og er ofte drysses på maden som en ikke-mejeri erstatte Parmesan ost. Gær kan også røres i forberedt entrees eller smoothies, der anvendes som grundlag for saucer eller sovs, tilsættes de tørre ingredienser i bagværk og i stedet for mel eller rasp som en belægning for stegt elementer. En beholder af ernæringsmæssige gær kan bruges i op til 24 måneder, hvis det er opbevaret ude af direkte sollys i et køligt, tørt sted.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære