Sund Kost >> Sunde Måltider

Den Ernæringsmæssige Værdi af Tre Stykker af Kalkun Bacon

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 27, 2018

Et alternativ til de traditionelle svinekød bacon, kalkun bacon er lidt slankere end svinekød bacon, men det er ikke nødvendigvis sundere. Det er stadig et højt indhold af fedt, kalorier og kolesterol, og du skal holde din portionsstørrelse til et minimum. Derudover, kalkun bacon er en high-natrium mad, hvilket kan være problematisk, hvis du har højt blodtryk eller er nødt til at følge en lav-natrium diæt. Du kan nyde kalkun bacon én gang i et stykke tid, men det er ikke en sund indstilling at have til morgenmad hver dag.

Interessante Oplysninger

Tre stykker kalkun bacon give lidt mere end 100 kalorier, i forhold til de traditionelle svinekød bacon, der indeholder 130 kalorier i tre skiver. Din krop brænder tre makronæringsstoffer, fedt, protein og kulhydrater til energi. Disse makronæringsstoffer bidrage til den samlede kalorie indhold af fødevarer. Fedt giver 9 kalorier per gram, mens protein og kulhydrater hver tilbyder 4 kalorier per gram. Kalkun bacon er højt indhold af fedt, hvilket bidrager næsten tre-fjerdedele af kalorier. Lidt mindre end 25 procent af de samlede kalorier kommer fra protein og spore mængden af kalorier kommer fra kulhydrater.

Fedt, Protein og Kulhydrater

Tre stykker kalkun bacon indeholder 8.5 gram fedt, 6.5 gram protein mindre end 1 gram kulhydrat. Fedt er en væsentlig makronæringsstoffer for optagelsen af visse vitaminer, hormon sekretion og andre vigtige funktioner. Mellem 20 og 35 procent af din samlede kalorier bør komme fra fedt, der er omkring 44 78 gram for en 2,000 kalorie diæt, ifølge Mayo Clinic. Tre stykker kalkun bacon give så meget som 20 procent af din samlede fat tildeling for dagen. Du har også brug for protein til at opbygge muskler og væv reparation. Omkring 10 til 35 procent af din samlede kalorier bør komme fra protein. Dette beløber sig til 50 til 175 gram protein om dagen. Kulhydrater udgør 45 til 65 procent af kalorier, i alt 225 325 gram for en 2,000 kalorie diæt. Du har brug for kulhydrater for at give energi til cellerne, herunder hjerneceller.

Natrium

Kalkun bacon er overraskende høj i natrium, bidrager med mere end 500 milligram i tre stykker. Dette er lidt mindre end 550 mg natrium findes i tre stykker af svinekød bacon. Har du brug for lidt natrium i din kost for at opretholde en normal væskebalance, som tillader muskler til kontrakt og holder dit hjerte rytme stabil. Du bør begrænse dit samlede natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag, rapporter Linus Pauling Institute. Tre stykker kalkun bacon tage op omkring en tredjedel af dit natrium godtgørelse for dagen.

Kolesterol

Tre skiver kalkun bacon indeholder næsten 40 mg kolesterol, hvilket er højere end kolesterol indhold i svinekød bacon. Din krop gør, at de alle kolesterol, er det nødvendigt at producere hormoner, og giver struktur til celle vægge, men du får ekstra kolesterol fra din kost. Holde din samlede kolesterol indtag til mindre end 200 mg per dag, rådgiver Cleveland Clinic. Gå overbord på kolesterol øger din risiko for at udvikle forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og hjerte-karsygdomme. Holde din servering af kalkun bacon til et minimum ved at nyde blot en brik om dagen. Tre stykker kan være en stor del for nogle mennesker på en lav-natrium diæt, da dette beløb tager op omkring 20 procent af dit daglige natrium krav.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære