Sund Kost >> Ernæring

Ernæringsmæssige Værdi af Lav-Natrium Tyrkiet Deli Kød

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret November 27, 2018

Kødpålæg er bekvemme og populære sandwich toppings og snacks, men de kan være usunde. Pastrami og salami, for eksempel, er et højt indhold af fedt og kalorier. Skiver kalkunbryst er et sundere alternativ til din frokost eller en snack, og lav-natrium tyrkiet deli kød i stedet for regelmæssig kan hjælpe dig med at reducere dine natrium indtag, og kontrollere dit blodtryk.

Natrium Indhold

En 57-gram eller 2-ounce servering af lav-natrium tyrkiet deli kød indeholder 440 mg natrium. Det er 17 procent mindre end færdigpakkede kalkunbryst, som indeholder 529 mg natrium pr 2-ounce servering. Pålæg er høj i salt, som er en kilde af natrium, og de bidrager med 4,5 procent af natrium, at den typiske Amerikanske kost, ifølge Department of Health og Human Services. Et højt natrium kost kan forårsage højt blodtryk og øger din risiko for nyre-sygdom og slagtilfælde. Raske voksne bør ikke have mere end 2.300 mg natrium per dag. Lav-natrium tyrkiet deli kød kan hjælpe dig med at reducere dine samlede natrium indtag, hvis du spiser det i stedet for almindelige, men du stadig nødt til at overvåge din del størrelse for at undgå at spise for meget natrium.

Kalorier og Protein

Lav-natrium tyrkiet deli kød kan bidrage til at forebygge vægtøgning, fordi hver 2-ounce servering er kun 66 kalorier. For mange kalorier kan forårsage vægtøgning og øge din risiko for hjertesygdomme og type 2-diabetes. En 2-ounce del af tyrkiet deli kød giver 13 gram protein eller 26 procent af den daglige værdi baseret på en 2,000 kalorie diæt. Høj-protein fødevarer kan hjælpe dig med at begrænse dit kalorieindtag, fordi protein forsinker fordøjelsen og holder dig følelsen fuld i længere tid efter et måltid, ifølge Harvard School of Public Health.

Kulhydrater, Fedt og Kolesterol

Hver 2-ounce del af lav-natrium tyrkiet deli kød, der er mindre end 3 gram kulhydrater eller mindre end 1 procent af den daglige værdi baseret på en 2,000 kalorie diæt. Det er kun 0,5 gram fedt i alt i en 2-ounce servering og er næsten fri af usunde mættede fedt. En 2-ounce servering af lav-salt tyrkiet, frokost, kød indeholder 25 mg kolesterol eller 8 procent af den daglige værdi. Kolesterol kan øge niveauet af usunde LDL-kolesterol i blodet.

Essentielle Mikronæringsstoffer

En 2-ounce servering af lav-natrium tyrkiet deli kød giver 92 milligram fosfor eller 9 procent af den daglige værdi. Fosfor er et vigtigt næringsstof for sunde knogler og for energi produktion og stofskifte. I 2 ounces, tyrkiet deli kød indeholder 13 mikrogram selen eller 19 procent af den daglige værdi. Selen er et mineral, der fremmer sunde antioxidant aktiviteter i din krop. Kalkunbryst er en god kilde til cholin, som du har brug for fedtstofskiftet, ifølge Linus Pauling Institute Mikronæringsstoffer Information Center.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære