Sund Kost >> Ernæring

Ernæringsmæssige Værdi af Linser & Brune Ris Dumplings

Linser og brune ris har lignende, jordet smag, som smelter sammen godt i flere retter at gøre velsmagende og sunde måltider. Bøffer lavet af linser, brune ris arbejde som vegetar erstatning for hamburgere, eller som en hurtig side. Linser, brune ris dumplings er et sundt og næringsrigt supplement til din menu.

Og Betjener Patties

Ingredienserne i hvert linser, brune ris patty opskrift vil variere. Men, grundlæggende komponenter ofte består af kogte brune ris, kogte linser, løg, hvidløg og friskkværnet peber. Når de kombineres i en foodprocessor, disse ingredienser danner en tyk blanding kan du forme til bøffer og bage, panfry eller grill. Madlavning metode og mængder af ingredienser i din opskrift direkte påvirke den ernæringsmæssige værdi af dine linser, brune ris dumplings.

Kalorier

En gennemsnitlig linser, brune ris patty indeholder ca 79 kalorier. Det svarer til 4 procent af den daglige anbefalede indtag, eller DRI, på 2.000 kalorier. Den lav-kalorie-indhold, der giver dig mulighed for at indlæse din plade med to eller tre småretter, forkæle dig selv med en bolle med patty eller har en anden hjælpe uden at spise for meget. Hvis du panfry patties, men du tilføje så meget som 40 kalorier per portion fra olie.

Kulhydrater

I en linser, brune ris patty du forbruge omkring 16 gram kulhydrater, eller 6,5 procent af en standard 255 gram DRI. Mens low-carb diæter er fælles, kulhydrater giver din krop og muskler med energi til den daglige aktivitet. Med en veltilrettelagt kost, du kan tabe vægt og spise dine kulhydrater, uden frygt. Tilføjelse af en bolle til dine linser, brune ris patty kan øge sin kulhydrater med så meget som 22 gram.

Protein

En enkelt linser, brune ris patty giver omkring 4 gram protein, eller 8 procent af en VERIFICERING af 50 gram. Protein giver dine muskler til at genopbygge efter anstrengende aktivitet og understøtter sund cellefunktion. De fleste Amerikanere kost er ikke mangler protein, men hvis du er under din daglige mål, linser, brune ris patty hjælper.

Fedt

Spiser linser, brune ris patty forsyner din krop med cirka 1 gram fedt og intet indhold af mættet fedt. Men glasering linser, brune ris patty straks kan tilføje op til 4 gram fedt og 2 gram mættet fedt. Linser, brune ris bøffer tilberedes uden olie passe ind fedtfattig kost, som hjælper med at holde dit hjerte sundt, og afværge fedme.

Natrium

Linser, brune ris bøffer lavet uden salt, der normalt har mindre end 20 mg natrium per portion. Baseret på en anbefalet grænse på 2.300 mg dagligt, dette er mindre end 1 procent af dagens forbrug. Tilføjer lige 1/2 tsk salt i opskriften forstærker natrium indhold af hver patty med mere end 200 milligram.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære