Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Værdi af Imiteret Krabbekød

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret 14 December 2018

Imiteret krabbekød er lavet af surimi, som er en fisk, der er hakket og forarbejdet til at ligne krabbekød. Denne form for fisk og skaldyr er en mere omkostningseffektiv type af fisk og skaldyr til din suppe eller salat. Imiteret krabbe er et naturligt lavt indhold af kalorier og højt indhold af protein, men det har et højt natrium indhold. Omhyggeligt måle din del størrelse for at undgå indtagelse af for meget natrium.

Fordeling af Kalorier

Imiteret krabbekød giver en spore mængden af fedt, hvilket gør det til en slank, lav-kalorie type af fisk og skaldyr mulighed. Hober 3 ounce af imiteret krabbekød på din salat giver cirka 80 kalorier. Med henblik på at levere tilstrækkelig energi og støtte dagligdags funktioner, 45 og 65 procent af din samlede kalorier skal komme fra kulhydrater, 10 til 35 procent fra protein og 20 til 35 procent fra fedt, rapporter Mayo Clinic. Dette svarer til 225 325 gram kulhydrater, 50 til 175 gram protein og 44 78 gram fedt for en typisk 2,000 kalorie diæt.

Makronæringsstoffer

Imiteret krabbekød består primært af kulhydrater og protein, men det har en spore mængden af fedt. Kulhydrater og protein hver giver 4 kalorier per gram, men fedt er en meget koncentreret kilde til energi og har 9 kalorier per gram. En 3-ounce del af imiteret krabbekød indeholder næsten 13 gram kulhydrater, 7 gram protein og mindre end .5 gram fedt. I imiteret krabbekød, om 62 procent af kalorierne kommer fra kulhydrater, 35 procent fra protein, og de resterende 3% fra fedt.

Natrium

Har du brug for lidt natrium i din kost for at opretholde en normal væskebalance. Denne funktion er vigtigt for nerve-og celle-kommunikation, så beskeder, der skal sendes rundt i kroppen. Som en sund voksen, holde dine natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag, konstaterer Linus Pauling Institute. Kun 3 ounce af imiteret krabbekød giver omkring 715 mg natrium, hvilket er halvdelen af dit indtag om dagen. En kost høj i natrium øger din risiko for højt blodtryk og kan op dine chancer for at udvikle hjertesygdom. Hvis du nyde smagen af imiteret krabbekød, men ønsker at skære ud natrium, foretage et par ændringer. I din seafood salat opskrift, skære nogle af de imiteret krabbekød og erstatte det med mere hakkede selleri eller gulerødder. Eller fjerne nogle af imiteret krabbekød fra din sandwich og erstatte det med en lavere-natrium fisk og skaldyr, gerne kogt tilapia.

Fosfor

Fosfor, som calcium er en vigtig bestanddel af knogler. Denne kraftfulde mineraler spiller også en rolle i at producere og lagre energi fra den mad, du spiser. Få anbefalet 700 mg fosfor i din daglige kost. En 3-ounce del af imiteret krabbekød tilbyder omkring 240 mg, eller mere end 30 procent af dit daglige behov.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære