Sund Kost >> Kost

Den Ernæringsmæssige Værdi af Calpis

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret December 27, 2018

Calpis-kendt som Calpico i Usa-er en yoghurt-aromatiseret, ikke-kulsyreholdige sodavand populære i Japan. Det er lavt i fedt med en rimelig kalorie-indhold, hvilket gør det til et sundt supplement til de fleste kostvaner. Men at drikke dine kalorier gør det nemt at overspise. Del dine servering af Calpis og opbevares i køleskab resten til senere. Den holder sig godt i op til tre dage, når nedkølet i en forseglet beholder.

Portionsstørrelse

En servering af Calpis er 8 ounce, hvilket er ca 1 kop i volumen. Calpis er almindeligvis sælges i beholdere med mere end en portion -- tjek den ernæringsmæssige oplysninger på bagsiden, før du drikker det hele. Skiftevis, hæld 8 ounces i en separat drikke glas til at gøre fastholdelsen af en sund portionsstørrelse nemmere.

Kalorier, Fedt, Natrium og Kolesterol

Hver servering af Calpis indeholder 110 kalorier, ingen fedt, ingen kolesterol og kun 40 mg natrium. Valg af krydret Calpis, såsom vanille, tilføjes fedt og kalorier til din drink. Baseret på en 2,000 kalorie daglige kost, MayoClinic.com anbefaler ikke mere end 44 gram fedt, 16 gram mættet fedt, 300 mg kolesterol og 2.300 mg natrium. Overskydende natrium årsagerne til det høje blodtryk og sætter dig i fare for andre livstruende tilstande.

Kulhydrater, Fiber, Protein og Andre Næringsstoffer

I en 8-ounce servering af Calpis du indtager 27 gram kulhydrater, 1 gram protein og ingen kostfibre. Kulhydrater er nødvendige for energi, og du har brug for cirka 225 gram dagligt. Protein støtte i væv reparation og er nødvendig for muskel-styrke -- MayoClinic.com anbefaler 50 gram per dag for voksne. Fiber fremmer sund fordøjelse; kvinder har brug for 22 til 28 gram dagligt og mænd 28 til 34 gram per dag. Hver servering af Calpis indeholder også små mængder af calcium, folat, magnesium, vitamin A og vitamin C.

Hjemmelavet Calpis

Du kan lave en drik der ligner Calpis bruge almindeligt, fedtfattig yoghurt, sukker og citronsaft. I en 5-ounce servering, hjemmelavet Calpis indeholder 268 kalorier, 2 gram fedt, 1 gram mættet fedt, 8 mg kolesterol, 27 mg natrium, 60 gram kulhydrater og 2 gram protein. Mens hjemmelavet Calpis er højere i kalorier og fedt, hvis du ikke har adgang til store-købte sorter, det er en passende erstatning. Når du foretager hjemmelavet Calpis, tilsæt vand til din yoghurt blandingen efter vejning af din tjener. Vandet giver dig mulighed for at opnå en ønsket konsistens uden at ændre den ernæringsmæssige værdi.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære