Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Værdi af Braunschweiger

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret 07 December, 2018

Braunschweiger er et forarbejdet kødprodukt, der kommer i form af et rør, der er indkapslet i plastik indpakning. Fælles i tyske retter, Braunschweiger er lavet af oksekød, oksekød lever og en række krydderier. Hvis du forsøger at blive på den lige og snævre med din kost, kan denne mad er bedst holdes på et moderat niveau. Selv om det har nogle gode punkter, det har lige så mange dårlige.

Højt Fedt

Braunschweiger er høj i både total og mættet fedt. En 3-ounce servering indeholder 29 gram fedt i alt, som er op til 40 procent af det anbefalede daglige indtag. Det samme portionsstørrelse tegner sig for 9 gram mættet fedt, hvilket er næsten halvdelen af den anbefalede samlede indtag for en hel dag. Animalske proteiner, såsom oksekød og oksekød leveren, har et naturligt højt fedtindhold.

Protein-og Kulhydrat-Indhold

Kød har et højt indhold af protein, men er meget lav i kulhydrater, eller carb-gratis. En 3-ounce servering af Braunschweiger indeholder 11 g protein og 4 gram kulhydrat. Den lille mængde af kulhydrater sandsynligvis kommer fra tilsætning af honning, som er almindeligt en ingrediens. Den anbefalede mængde af protein per dag er 46 gram for kvinder over 19 år gammel og 56 gram for mænd i samme aldersgruppe. Alle voksne bør sigte for 130 gram kulhydrater om dagen.

Høj i Natrium

Natrium er en nødvendig elektrolyt mineral, der regulerer blod volumen og aids muskelsammentrækninger. Dog, store mængder føre til væskeansamlinger, som kan forårsage blodtrykket til at stige. Braunschweiger er en high-natrium mad. Tre ounce indeholder 970 mg, hvilket er 40 procent af den daglige anbefale indtagelse for raske voksne. Hvis du har forhøjet blodtryk eller en hjertesygdom, bør du indtage mindre end 1.500 mg natrium om dagen.

Højt Kolesterol

Kolesterol tager en vejafgift på kroppen på samme måde til mættet fedt. Et højt indtag fremmer plaque oprustning i arterierne. Den daglige anbefalede indtag for kolesterol er 300 mg eller mindre. Mennesker med eksisterende hjertesygdom bør reducere dette beløb til mere end 200 mg dagligt. En 3-ounce servering af Braunschweiger indeholder 135 mg, som er 45 procent af den anbefalede daglige mængde.

God Kilde til Vitamain En

A-Vitamin er en antioxidant, der fremmer et godt syn og et sundt immun system. Leveren er en god kilde til vitamin A, som til gengæld gør Braunschweiger højt indhold af vitamin A indhold. Tre ounce indeholder 240 procent af den anbefalede daglige indtagelse.

God Kilde til B-Vitaminer

Animalsk protein har et højt indhold af B-vitaminer. Disse er vigtige i fordelingen af protein, kulhydrater og fedt for energi. Braunschweiger indeholder 290 procent af den anbefalede daglige indtag af B-12, 80 procent af riboflavin, 35 procent af niacin, 15 procent af B-6, 15 procent af thiamin og 10 procent af folat.

Højt Jernindhold

Oksekød og lever har et højt indhold af jern, som gør Braunschweiger højt jernindhold samt. En 3-ounce servering indeholder 45 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Jern hjælper med at producere myoglobin og hæmoglobin, som transporterer ilt rundt i kroppen.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære