Sund Kost >> Kost

Ernæringsmæssige Forhold til en Triple Berry Pie

Med sin smøragtig wienerbrød skorpe og store mængder af sukker, pie er typisk en dessert, man vil undgå på en sund kost. Dog, en triple-berry fylde masser tærte med gavnlige vitaminer og mineraler. Bær producere juice, der blander sig med sukker og skaber tyk, lækker sirup, ophæve behovet for fede toppings, som flødeskum.

Ingredienser og Tips

Grundlæggende triple-berry cirkel bruger wienerbrød skorpe, brun farin, sukker, majsstivelse, kanel, brombær, jordbær og hindbær. Frosne eller friske bær arbejde i fyldet, men friske bær giver den bedste konsistens. Ved hjælp af kunstig sukker forstyrrer dannelsen af tykke, naturlig sirup. Hvis den opskrift, du bruger, kræver, kunstige sødestoffer, kalorie indhold er meget lavere end en cirkel med fast sukker. En servering af triple-berry pie er en lille skive vejer omkring 5,5 ounce.

Kalorier, Fedt, Kolesterol og Natrium

Hver 5.5-ounce udsnit af triple-berry cirkel indeholder cirka 300 kalorier og 12 gram fedt. Om 111 af kalorier fra fedt. Af den buttede, 3 gram er mættet. I gennemsnit, voksne, der har brug for 2.000 kalorier og 44 gram fedt dagligt. For at forebygge slagtilfælde og hjerte-kar-sygdom, MayoClinic.com anbefaler at begrænse det daglige indtag til 16 gram mættet fedt. Hver bid af kagen har ingen kolesterol, men indeholder 250 mg natrium. Begrænse dine natrium forbrug til 2.300 mg dagligt er sundt for en gennemsnitlig voksen; for meget natrium årsagerne til det høje blodtryk.

Kulhydrater, Protein og Fiber

Et udsnit af triple-berry cirkel indeholder 50 gram kulhydrater. For energi, du har brug for omkring 225 gram dagligt. Du kan også indtage 3 gram protein pr skive, hvilket er en minimal mængde i forhold til de 50 gram dagligt, som anbefales af MayoClinic.com. Tak til bær, fiber indhold er høj på 5 gram per hjælpe. Fiber holder din fordøjelseskanalen fungerer korrekt, tilføjer bulk til afføringen og forlænger fornemmelse af mæthed efter et måltid. Mænd har behov for 28 til 34 gram fibre dagligt, og kvinder mellem 22 og 28 gram.

Vitaminer og Mineraler

Med en 5,5-ounce udsnit af triple-berry pie har 188 milligram af kalium, 44 mg C-vitamin og små mængder af calcium, folat, jern, magnesium og vitamin A. Kalium hjælper med at øge din metabolisme og understøtter sundhed af dine celler, organer og væv. Det holder også dit immunforsvar stærkt. Den gennemsnitlige voksne, der har brug for 470 milligram af kalium dagligt. C-Vitamin understøtter også dit immunforsvar og regenererer antioxidanter, som bekæmpelse af kræft-forårsager frie radikaler. Mænd har brug for mindst 90 mg C-vitamin dagligt, og kvinder har brug for 75 mg per dag.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære