Sund Kost >> Kost

Ernæring Fakta for Tynde Skiver Stegt Aubergine

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Aubergine er lav i kalorier og indeholder markante mængder af kostfibre, hvilket gør det til et sundt supplement til diæt. Hvis du har en trang til en sprød godbid, tynde skiver, stegt aubergine giver en tilfredsstillende stykket med en byge af smag. Olie-og avlsheste øge kalorie-og fedtindhold, men stegt aubergine er stadig sundere end chips eller fedtede pomfritter.

Ingredienser og Sund Forslag

Tynde skiver, stegt aubergine behov for en panering at holde det skarpe, som aubergine er højt i vandet og bliver blødt, når kogt. Grundlæggende ingredienser omfatter æg, salt, rasp, Parmesan ost, majsstivelse, aubergine og olie til stegning. Rapsolie indeholder høje niveauer af hjerte-sunde fedtstoffer med minimal mættet fedt-det er en af de bedste pande valg. Brug kun så meget olie som er nødvendige for at belægge bunden af din pande. Når aubergine er stegt, sæt skiverne på køkkenrulle til afdrypning ekstra olie før servering. En servering af tynde skiver, stegt aubergine vejer omkring 3 ounces.

Kalorier, Fedt, Kolesterol og Natrium

En 3-ounce servering af tynde skiver, stegt aubergine indeholder 101 kalorier, hvoraf kun 17 er fra 2 gram fedt. Af fedt, mindre end 1 gram er mættet. På en 2,000 kalorie diæt, er den gennemsnitlige voksne, der har brug for 44 gram fedt og bør begrænse deres indtag til 16 gram mættet fedt. Hver hjælper også indeholder 63 mg kolesterol og 232 mg natrium. For meget mættet fedt og kolesterol, øger din risiko for hjertesygdom, og overskydende natrium årsagerne til det høje blodtryk. MayoClinic.com anbefaler ikke mere end 300 mg kolesterol og 2.300 mg natrium per dag.

Fiber, Protein og Kulhydrater

En servering af tynde skiver, stegt aubergine indeholder 3 gram kostfibre, som tilføjer bulk til afføringen og fremmer en sund fordøjelse. Mænd har brug for mellem 28 og 34 gram dagligt, mens kvinder har behov for 22 til 28 gram. Du kan også indtage 3 gram protein og 14 gram kulhydrater pr servering. MayoClinic.com dagligt indtag anbefalinger er 50 gram protein for muskel reparation og 225 gram carbs for energi.

Vitaminer og Mineraler

Du forbruge 1 milligram jern, 200 milligram af kalium og små mængder af calcium, folat, magnesium, C-vitamin, D-vitamin og A-vitamin per servering af tynde skiver, stegt aubergine. Strygejern tillader blodet at bo iltet og regulerer cellevækst med 8 mg dagligt for mænd og 18 mg for kvinder. Kalium fremmer proteinsyntese og er nødvendigt for normal hjertefunktion med 470 mg per dag for voksne.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære