Sund Kost >> Kost

Ernæring Fakta om Squash, Der Er Grillet Og Krydret Med Hvidløg

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Squash er opdelt i vinter og sommer kategorier. Vinter squash er høstet som moden frugt og sommer squash er høstet som umodne frugt. De fleste typer af squash grill hurtigt og smelter sammen med grundlæggende krydderier som hvidløg til at skabe en sund side parabol eller et let måltid.

Ingredienser og Tips

Grillet squash med hvidløg består af skiver af squash, skåret i skiver gul squash, løg, hvidløg, olivenolie, salt og peber. Zucchini og gul squash bytte med andre sorter af squash uden at ændre de ernæringsmæssige forhold dramatisk. For at undgå en forkullet smag, placere dem i en stegepande eller pak dem ind i alufolie med løg, hvidløg og andre krydderier. Dette skaber en barriere mellem den direkte varme og bud squash. En portion er 4 ounces af grillet squash.

Kalorier, Fedt, Kolesterol og Natrium

Hver 4-ounce servering af grillet squash har omkring 122 kalorier. Raske voksne har brug for omkring 2.000 kalorier om dagen, i henhold til MayoClinic.com. Springe olivenolie afviger fra, hvordan squash chips, men ikke fjerne omkring 50 kalorier per portion. Omkring 63 kalorier er fra den 7 gram fedt i skålen, 2 gram, som er mættet. En portion indeholder også næsten 2 mg kolesterol og 24 mg natrium. Raske voksne har brug for ca 44 gram fedt og bør begrænse deres kost til 16 gram mættet fedt, 300 mg kolesterol og 2.300 mg natrium dagligt. At overholde disse grænser mindsker risikoen for hjerte-kar-sygdom og tilstoppede arterier.

Kulhydrater, Fiber og Protein

Hver servering af grillet squash krydret med hvidløg indeholder 8 gram kulhydrater, 2 gram kostfibre og 2 gram protein. Kulhydrater giver dig energi, kostfibre holder du føler dig fuld længere og protein understøtter muskel vækst. For en ordentlig sundhed, MayoClinic.com anbefaler 225 gram kulhydrater og 50 gram protein per dag for voksne. Gennemsnitlige mænd har behov for 28 til 34 gram fiber og kvinder fra 22 til 28 gram.

Vitaminer og Mineraler

En servering af grillet squash med hvidløg indeholder 388 milligram af kalium, 429 internationale enheder af vitamin A og spor af calcium, folat, magnesium, niacin, vitamin C og vitamin D. For mænd og kvinder, at få 470 milligram af kalium dagligt hjælper med at sænke blodtrykket og understøtter celle funktion. Gennemsnitlige mænd har brug for 3.000 internationale enheder af vitamin A pr dag og kvinder har brug for 2,310 internationale enheder til støtte for øje, knogle-og cell sundhed.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære