Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Forhold til Sauteret Collard Greens Med Hvidløg

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret juli 20, 2017

Collard greens er en fast ingrediens i mange Sydlige opskrifter, værdsat for deres tilpasningsevne til krydderier. De har naturligvis en lidt bitter smag, der forsvinder med høj varme madlavning metoder, såsom sautering. Tilføj en smule af hvidløg til at indgyde blade med smag og hold ingredienser enkel at skabe sunde og velsmagende sauteret collard greens.

Ingredienser

En servering af sauteret collard greens med hvidløg kræver ca 5 ounces frisk collards. Når vandet i bladene kokke væk, en enkelt servering bør veje omkring 4 ounces, når sauteret. Holde krydderier enkel med et sprøjt citronsaft, friskkværnet peber og hakket hvidløg. Undgå saltning skålen for at holde natrium-indholdet er lavt. I stedet vælger krydderier eller urter, hvis skålen mangler smag. Brug en skilling-størrelse dråbe olie til sautering -- raps er den sundeste løsning med lav kolesterol og fedt. Enten friske eller frosne, collard greens arbejde for de fleste opskrifter, men frisk tendens til at have en bedre smag og konsistens.

Kalorier

En 4-ounce servering af sauteret collard greens med hvidløg indeholder omkring 70 kalorier, omkring halvdelen er fra rapsolie. Baseret på den anbefalede 2,000 kalorie indtag for raske, voksne, en enkelt hjælpe sæt dig tilbage mindre end 4 procent af dine daglige tildeling. Overvågning af dit kalorieindtag er nødvendigt for en vellykket vægttab, få eller vedligeholdelse.

Kulhydrater

Hver servering af sauteret collard greens med hvidløg indeholder kun 7 gram kulhydrater eller 3 procent af en sund 225 gram dagligt indtag. For dem, efter lav-carb diæter, som er endnu mindre end 12 procent af en streng 60-grams-grænse. Kulhydrater er helt fra den collard greens og hvidløg.

Protein

Collard greens med hvidløg giver minimal protein på kun 3 gram per portion. En sund voksen kvinde skal spise omkring 46 gram og en sund voksen mand om 56 gram. Tilføjelse af en servering af strimlet kylling eller tofu i tern til fadet øger protein med så meget som 25 gram. Protein er nødvendig for at opretholde muskelmasse og reparere beskadiget væv.

Fedt og Kolesterol

Fedt indholdet af sauteret collard greens med hvidløg er rimelig på kun 5 gram per portion. Den sande bonus er manglen på mættet fedt og kolesterol i skålen. Sund daglig grænser er omkring 44 gram fedt, 16 gram mættet fedt og 300 milligram for kolesterol. Overholdelse af disse begrænsninger reducerer din risiko for hjertesygdomme og flere fedme-relaterede forhold.

Vitaminer og Mineraler

En servering af sauteret collard greens med hvidløg indeholder ca 140 mg calcium, 1 milligram jern, 20 milligram magnesium, 30 milligram af kalium, 19 mg natrium, 18 mg C-vitamin, 93 micromilligrams af folat, 405 micromilligrams af vitamin A og 440 micromilligrams af vitamin K. Det også indeholder spor af zink, thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-6 og vitamin E.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • collard greens blad tekstur billede af João Freitas fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære