Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Oplysninger til Grillet Ananas Spears

Grillet ananas spears er vitamin-rige, lavt kalorieindhold og enkle at gøre. Ananas har naturligt sukker, der skaber en karamelliseret skorpen fra grillen er høj varme. Denne skorpe har en intens, citrus smag og en lys stykket, der giver kontrast til det bløde kød i. Tjene grillet ananas spears som en eksotisk dessert på en offentlig indsamling eller spise dem som en let snack.

Ingredienser

I deres simpleste form, grillet ananas spears har ingen ekstra ingredienser. De består af skiver, frisk ananas grillet kort over høj varme. At tilføje krydderier for at ændre smagen også ændringer i den ernæringsmæssige oplysninger. Omfatter næringsstoffer fra gnider eller krydderier ved beregning af de samlede tal for dit grillet ananas spears. Hvis du bruger dåse ananas, oplysninger om næringsindhold per portion, der er opført på beholderen er præcise for de grillede spyd. En portion af grillede ananas spears er 3,5 ounce.

Kalorier, Kulhydrater og Fibre

Hver servering af grillet ananas spears indeholder 50 kalorier, hvilket er 2,5 procent af en gennemsnitlig 2,000 kalorie indtag. Du kan også forbruge 13 gram kulhydrater pr servering. Baseret på en 225-gram anbefalede daglige indtag, eller DRI, kulhydrater, der er 6 procent af din daglige grænse. Mens både kalorier og kulhydrater er lav, 1,5 gram kostfibre er langsom fordøje, der holder dig fuld længere. En gennemsnitlig DRI for kostfibre er 28 gram.

Protein, Fedt og Kolesterol

Grillet ananas spears er ikke en væsentlig kilde til protein på bare 0,5 gram eller 1 procent af 50 gram DRI, per portion. Men de indeholder også blot 0,1 gram fedt, hvoraf ingen er mættet. En gennemsnitlig DRI for fedt er 44 gram. Som en bonus, grillet ananas spears ikke indeholder kolesterol, hvilket gør dem til en hjerte-sund mad. En kost lavt indhold af mættet fedt og kolesterol, hjælper med at sænke din risiko for hjertesygdomme og mange af fedme-relaterede forhold.

Vitaminer og Mineraler

Hver servering af grillet ananas spears indeholder 13 mg calcium, 12 milligram magnesium, 109 milligram af kalium, 48 mg C-vitamin og 18 micromilligrams af folat. Den indeholder også små mængder af jern, fosfor, zink, thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-6, vitamin A, vitamin E og vitamin K. I supplement til en sund kost, vitaminer og mineraler fra grillet ananas spears hjælpe med at holde din krop fungerer korrekt. Brændt grillet ananas spears måske har et lavere indhold, som overcooking kan mindske vitaminer' potens.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære