Sund Kost >> Ernæring

Ernæringsmæssige Græs

Ernæringsmæssige græs, almindeligt kendt som korn, græs, er det unge, grønne spirer, der vokser i korn, såsom hvede, byg, havre og lucerne. De ernæringsmæssige profiler af disse græsser er svarende til eller bedre end mange mørkegrønne grøntsager, selv om den menneskelige mave-tarm system ikke kan fordøje dem ved blot at tygge og sluge dem. Du skal i stedet juice dem med en særlig emhætte eller tørre og pulverisere dem til fint pulver, før de næringsstoffer, der er gjort tilgængelige til din krop.

Kort Historie

Ernæringsmæssig eller korn græs har været brugt som kosttilskud i Usa siden 1930'erne, hvor det blev observeret, at husdyr trivedes på dem. Når fodret ernæringsmæssige græsser som hvedegræs og alflalfa, hønsene lægger flere æg og køer producerer mere nærende mælk, i henhold til "Nutritional Sciences for Menneskers Sundhed." I første omgang, korn, græs, især hvedegræs, blev pulveriseret og tilbydes som kosttilskud i pulverform, men nu juicing er mere populær på grund af den udbredte tilgængelighed og pris af udvinding enheder.

Ernæringsmæssige Indhold

Generelt, korn-græs er meget gode kilder til vitaminer, mineraler, aminosyrer, klorofyl og enzymer, som har medført, at nogle ernæringseksperter til at mærke dem er "superfoods." Hvedegræs, for eksempel, indeholder mere C-vitamin end appelsiner og to gange vitamin A, gulerødder, ifølge bogen "Superfoods: De Sundeste Fødevarer på Planeten." Byg græs indeholder mere calcium end komælk, næsten fem gange jern i spinat og særligt høje niveauer af vitamin C og B12. Havre græs indeholder op til 30 procent protein, af vægt og er fyldt med lecithin, magnesium, fosfor, kalium og vitamin B5.

Det er vigtigt at høste korn, græs ved fugning fase, der er, når planten når sin maksimale ernæringsmæssige værdi. Efter fugning fase, koncentrationer af vitaminer, aminosyrer og klorofyl falde dramatisk. Med det rigtige lys og fugt, det tager en til to uger, før ernæringsmæssige græs skal klippes, og juiced. En græs saftpresser skal have vinger specielt designet til korn græs.

Fælles Bruger

Ud over at give et højt niveau af næringsstoffer, korn, græs, juice og pulveriseret kosttilskud er brugt som folkemusik retsmidler for en bred vifte af sundhedsmæssige betænkeligheder. For eksempel, korn, græs har basisk virkning på kroppens væv og væsker, som kan hindre spredning af patogener og reducere symptomerne på halsbrand, ifølge bogen "Principper og Praksis for Fysioterapi: Moderne urtemedicin." Andre anekdotiske påstande omfatter afgiftning af blod, lindring af forstoppelse, forbedret fordøjelse, øget stofskifte og nedsat inflammatoriske reaktioner.

Græs Er Ikke Korn

Det er vigtigt at forstå, at den unge korn, græs og ikke korn af anlægget. Derfor ernæringsmæssige græs er gluten-fri, i modsætning til de kerner af hvede, rug, byg og havre. Gluten er et sammensat protein, der findes i endosperms inden for frø af hvede, rug og byg. Hvis du er gluten sensitive, du behøver ikke at bekymre dig om at forbruge ernæringsmæssige græs.

Om Forfatteren

Sirah Dubois er i øjeblikket en Ph.d. - studerende på fødevarevidenskab efter at have afsluttet sin master grad i ernæring ved University of Alberta. Hun har arbejdet i privat praksis som en diætist i Edmonton, Canada og hendes kost-relaterede artikler har optrådt i Edmonton Journal avis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære