Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Indhold til Rainbow Smelt

Rainbow smelt en lille, hvid konkretiseret fisk, der hører til Salmonidae familien. Også kendt som-familien, spirling, ferskvand smelt eller Amerikansk smelt, rainbow smelt ofte grillet, dyb-stegt eller kogt og spist hele, da hver del af den fisk, der er letfordøjelig. Ligesom sin nære fætre laks, ørred og fjeldørred, rainbow smelt den er rig på essentielle fedtsyrer og indeholder en høj koncentration af en række vitaminer og mineraler.

Fedt

En 3-ounce, 85 gram med servering af rainbow smelt indeholder næsten 3 gram fedt i alt. Denne mængde af fedt giver omkring 3 procent af den AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s anbefalede daglige tilførsel af fedt for sunde voksne efter en 2,000 kalorie diæt, og tegner sig for cirka 23 procent af den samlede kalorie indhold af fisk. Af fedtsyre forbindelser i rainbow smelt, et stort antal bestå af hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. Rainbow smelt giver så mange omega-3 fedt per portion som en servering af Chinook laks -- 1.3 gram omega-3 fedtsyrer i hver 3 ounces. Hver servering af rainbow smelt også indeholder 76 mg kolesterol, eller 25 procent af det anbefalede daglige indtag af kolesterol.

Protein

Rainbow norge er en høj-protein fødevarer med en 85 grams servering af den kogte fisk, der indeholder 19.21 gram protein, eller 73 procent af smelt s 105 samlede kalorier per portion. Fisk, såsom rainbow smelt, er en af de 10 sundeste kilder til protein, siger registreret diaetetiker Tanya Zuckerbrot. Få protein fra fisk, to eller flere gange om ugen, der kan hjælpe med at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme, fedme, depression og visse typer af kræft. Rainbow smelt indeholder lave niveauer af kviksølv og andre forurenende stoffer, og er anses for sikkert til det almindelige forbrug.

Vitaminer

Rainbow smelt en god kilde til vitamin A, og flere af B-familien af vitaminer, herunder vitamin B12, vitamin B6, folat, riboflavin, niacin og thiamin. Hver 3-ounce servering af rainbow smelt indeholder 49 internationale enheder af vitamin A, et beløb, der leverer 1 procent af det anbefalede daglige indtag af vitamin A, som for en voksen. En portion indeholder også 4 µg folat, 3.37 mikrogram vitamin B12, 1.5 mg niacin, 0.124 mg riboflavin, 0.14 mg B6-vitamin og 0.008 mg thiamin.

Mineraler

Rainbow smelt tætte mineraler. Hver 85 gram kogte rainbow smelt giver 316 gram kalium, eller over 7 procent af den anbefalede daglige tilførsel af kalium. En regnbue smelt servering s 65 mg calcium fylder cirka 5 procent af den mængde calcium, der kræves hver dag for at opnå optimal sundhed, og dets næsten 1 milligram jern, svarende til 4 procent af dette mineral er ADT. Forbrugende 3 ounce af rainbow smelt også indeholder 32 mg magnesium, 251 milligram fosfor og 1,8 mg zink.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære