Sund Kost >> Kost

Den Ernæringsmæssige Indhold af et Stegt Æble Æblefisk

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 27, 2018

Apple æbleskiver er en dyb-stegt behandling, svarende til bagværk, fyldt med frugt-stykker. De normalt består af snittede eller hakkede æbler belagt med en sukkerholdig, mel-baseret dej. En gang stegte, et drys af flormelis kjoler op behandle udseende. Selvom du ikke skal spise æble, æbleskiver daglig på en sund kost, at de er sikre at forkæle dig selv i en gang imellem.

Kalorier

En apple æblefisk er en portion. I gennemsnit, en apple æblefisk vægte om 1.75 ounces. Hvert æble æblefisk kun indeholder mere end 220 kalorier. Baseret på en 2,000 kalorie daglig værdi, eller DV, du spiser 11 procent af dine daglige kalorier med hver æblefisk. Må ikke rive med, og spise mere end én; de kalorier, du tilføje op hurtigt. Spis fem apple æbleskiver og du forbruger mere end halvdelen af dine daglige kalorier i et møde. Ved at udelade sukker i æblefisk er udfyldt, kan du reducere kalorier med omkring 50 per æblefisk. Vælg søde æbler, såsom Honeycrisp eller Fuji, for at kompensere for den manglende sukker.

Fedt, Kolesterol og Natrium

Hvert æble æblefisk indeholder omkring 18 gram fedt 3 g, heraf mættet. En sund DV for fedt er 60 gram; du spiser 30 procent af de, der med hver apple æblefisk. Hver æblefisk indeholder 15% af en 20-gram mættet fedt DV. For meget mættet fedt kan føre til hjertesygdomme og tilstoppede arterier. Kolesterol i hvert æble æblefisk er omkring 16 mg eller 5 procent af en sund 300-mg daglig grænse. Du kan også forbruge omkring 103 mg natrium per apple æblefisk. En gennemsnitlig natrium grænse på 2.400 mg dagligt, hver apple æblefisk indeholder 4 procent af, at DV.

Protein, Kulhydrater og Fibre

Kulhydrat-indholdet af en apple æblefisk er 12 gram, hvilket er knap 4 procent af en 300 gram DV. Der er også 1 gram kostfibre. Forbrugende en DV-25 gram fibre fremmer ordentlig fordøjelse af bulking din afføring; du spiser 4 procent af din dag ' s mål med en apple æblefisk. Hver æblefisk indeholder 2 gram protein, hvilket svarer til 4 procent af en sund 50 gram DV. Kulhydrater og protein er for det meste fra den dej, og fiberen er primært fra apple.

Vitaminer og Mineraler

De niveauer af vitaminer og mineraler i en apple æblefisk er lave, men hver enkelt har omkring 70 mg calcium. Baseret på en 1.000 milligram calcium DV, det er 7 procent af dine daglige calcium-indtag. Calcium bidrager til at opretholde stærke knogler og tænder. En apple æblefisk indeholder små mængder af vitaminer A, C og D, jern, folat, magnesium, mangan og kalium.

Om Forfatteren

Serena Styles

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære