Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæringsmæssige Sammensætning af Agern Squash

Acorn squash er en vinter squash med en hård grøn shell genkendelig med sin markante højdedrag. Dens kød er orange eller gule, og det smager ligner butternut squash. Du kan bage det, ting er det, bruge det i søde eller krydrede supper eller tilføje det til gryderetter. Acorn squash er en nærende grøntsag, der passer ind i en afbalanceret kost.

Kalorier og Makronæringsstoffer

En kop rå acorn squash vejer 140 gram, eller 5 ounces. Det indeholder 56 kalorier, 1 gram protein eller 2% af den daglige værdi, og ingen fedt. Acorn squash er kolesterol gratis. Hver servering af squash har 15 gram total kulhydrater, eller 5 procent af den daglige værdi, og giver 2 g kostfiber, eller 8 procent af den daglige værdi. Kostfibre hjælper med at sænke dit kolesteroltal, ifølge Department of Health og Human Services.

Mineraler

Acorn squash giver 486 mg kalium i hver portion. Kalium er et vigtigt næringsstof for at regulere blodtrykket, og det anbefalede daglige indtag for voksne er mindst 4,700 milligram per dag, ifølge Linus Pauling Institute Mikronæringsstoffer Information Center. Acorn squash er lavt natrium, med kun 4 mg natrium per portion. En kop acorn squash forbrugsstoffer 46 mg calcium, eller 5 procent af den daglige værdi.

Vitaminer og Karotenoider

En kop acorn squash forbrugsstoffer 15 milligram C-vitamin, eller 25 procent af den daglige værdi. C-Vitamin er en antioxidant, vitamin-og et nødvendigt næringsstof for stærke led. En portion giver også 514 internationale enheder af vitamin A, eller 10 procent af den daglige værdi. Vitamin A er nødvendigt for at forhindre natteblindhed og til at bekæmpe infektioner. Vinter squash som agern squash, er en god kilde til carotenoider -- plante-baseret pigmenter og antioxidanter-herunder alfa-caroten, og beta-karotin, lutein og zeaxanthin.

Overvejelser

En person på en afbalanceret 2,000 kalorie diæt bør have mindst 2 1/2 kopper af grøntsager pr dag, herunder 5 kopper om ugen, rød eller orange grøntsager. Acorn squash kan hjælpe dig med at opfylde begge disse anbefalinger, ifølge Department of Health og Human Services. Almindelig acorn squash er lav i kalorier og højt på næringsstoffer, men nogle agern squash opskrifter er mindre sundt. For eksempel, bagt acorn squash med smør og brun farin er højere i kalorier, kulhydrater og mættet fedt end almindeligt squash.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

  • butternut og acorn squash i efteråret indstilling billede af David Smith fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære