Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring & Wellness-Karriere

Med en konstant strøm af nyheder med angivelse af den dårlige sundhedsvaner af Amerikanerne, er det ingen overraskelse, at der er behov for individuel kost og motion planer fra uddannede fagfolk. Dem, der er interesseret i ernæring og wellness-karriere vil finde en givende felt, der uddanner og giver folk til at gøre sunde valg af livsstil og opnå et velafbalanceret liv.

Ernæringsekspert

En ernæringsekspert er kyndige i videnskaben om ernæring. De fleste ernæringseksperter advokat privatpersoner på sunde fødevarer valg og strategier for forbedring i den samlede kost. De kan arbejde i en bred vifte af indstillinger, såsom fitness faciliteter, uddannelsesinstitutioner eller som selvstændige konsulenter. Kravene for at blive en ernæringsekspert variere fra stat, med nogle stater kræver en bachelorgrad i ernæringsmæssige undersøgelser, mens andre kræver ingen særlig uddannelse for at blive anset for en ernæringsekspert.

Diætist

Diætister er højt kvalificerede ernæringseksperter, der arbejder for at behandle og forebygge sygdom gennem ernæring terapi. De skaber individuel ernæring planer baseret omkring specifikke medicinske krav. Diætister er ofte ansat på et hospital eller en klinik indstillinger, men job er også tilgængelige med skoler, fødevareproducenter, forsknings-institutioner og idrætsanlæg. Ud over at tjene en bachelor ' s degree -- generelt i en nutritional science program -- diætister skal også bestå en national eksamen, der administreres af Kommissionen den Diætetiske Registrering.

Sundhed Pædagog

Ifølge American Association for Sundhed, Pædagoger, formålet med sundhed uddannelse er positiv indflydelse på sundhed, vaner hos enkeltpersoner og fællesskaber, samt leve-og arbejdsvilkår, der påvirker deres sundhed. Sundhed pædagoger arbejde for at forbedre sundheden for individer og samfund ved implementering af sundhed, uddannelse og forebyggelse af programmer såsom fysisk aktivitet, uddannelse, vægtkontrol programmer, håndtering af stress strategier og rygestop programmer. Karriere som en sundheds-pædagog er tilgængelig i en bred vifte af indstillinger, såsom private virksomheder, universiteter, hospitaler systemer og offentlige faciliteter. Mange stillinger kræver en bachelor i sundhedsfremme, folkesundhed, ernæring eller motion videnskab.

Personlig Træner

Den rolle af en personlig træner er at designe skræddersyede workout planer for kunderne baseret på deres fitness niveau og mål. Arbejder one-on-one med klienter, en personlig træner, som instruerer i de grundlæggende principper for fysisk aktivitet og ordentlig motion teknik. Personlige trænere er oftest medarbejdere i fitness-faciliteter, muligheder, men kan også være til stede med skoler, private virksomheder eller som selvstændig træner. De fleste arbejdsgivere vil kræve enten en bachelor-grad i motion videnskab eller et nationalt anerkendt personlig træning certificering, der sikrer, at viden om motion sikkerhed og effektiv fitness-program design.

Om Forfatteren

Julie Bigley har arbejdet i fitness-branchen siden 2003. Hun har en Bachelor of Science i kinesiologi, og en attest i ernæring fra University of Wisconsin-Milwaukee.

Foto Credits

  • Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images
ADVERT

Mest populære