Sund Kost >> Ernæring

Ernæring Værdier af Spiselige Bugs & Insekter

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 12 December 2018

Næste gang du stirrer ind i køleskabet omstikning din hjerne forsøger at komme op med noget at gøre for aftensmad, kan du overveje overskrift udenfor i stedet. Din lokale specialitet marked og internationale retter butikker er sandsynligvis fyldt med spiselige insekter, som Food and Agriculture Organization of the United Nations udråber som en nærende måde at opfylde næringsstof behov for mennesker. Overvej disse ernæring fakta som ekstra motivation til at give et antal på seks-benede væsener en prøve.

Græshopper og Fårekyllinger

Normalt ses at hoppe igennem din have eller hørt at gøre kvidrende lyde, når det er mørkt, græshopper og fårekyllinger sandsynligvis ikke, hvad du ville overveje middag. 3,5 ounce servering af rå græshopper indeholder mellem 14 og 28 gram protein, som er en hel del for sådan en lille mængde af mad. Det svarer til mellem 30 og 60 procent af de 46 gram protein kvinder har brug for hver dag, og mellem 25 og 50 procent af de 56 gram mænd har brug for på en daglig basis. Græshopper og fårekyllinger er en god kilde til umættede fedtstoffer, ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nations, som kan medvirke til at sænke din risiko for hjertesygdom. Disse insekter leverer også små mængder af jern, men det præcise beløb afhænger af, hvor stor fejlen er.

Myrer

Hvis du har en tendens til at skyde myrerne væk, når du har en picnic, måske du skal invitere dem på tæppet som en del af dit måltid. 3,5 ounce servering af røde myrer forsyninger om 14 gram protein, ifølge National Geographic hjemmeside. Den samme servering af røde myrer også leverer 6 milligram jern, som er 71 procent af de 8 mg mænd har brug for hver dag, og omkring en tredjedel af det 18 mg kvinder har brug for på en daglig basis. Myrer er også en god kilde til calcium.

Biller

Biller hører til blandt de rigeste insekt kilder til protein, i henhold til National Geographic, men det præcise beløb afhænger af, hvilken type af beetle, du spiser. En kæmpe vand-bille, for eksempel, leverer omkring 20 gram protein per 3.5-ounce, tjener, mens den samme mængde af juni beetle forbrugsstoffer 13 gram. En servering af palmworm beetle kan have så meget som 36 gram protein. Ligesom andre insekter, biller levering kalcium og jern, samt en god dosis af zink. Det nøjagtige beløb afhænger af størrelsen og variationen af beetle, du spiser.

Yderligere Insekter

Larver er en anden glimrende kilde til protein og andre mineraler. 3,5 ounce servering af den gennemsnitlige caterpillar indeholder 7 g protein og omkring 13 mg jern. En servering af mopane caterpillar leverancer mellem 31 og 77 milligram jern, men ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nations. Den mopane caterpillar også leverer omkring en fjerdedel af kalium, du har brug for hver dag, samt 100 procent af kobber, du har brug for. Termitter er en god kilde til hjerte-sunde umættede fedtstoffer, og omkring 49 procent af deres krop sammensætning indeholder disse gavnlige næringsstoffer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære