Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring af Tri-Farvede Orzo

Tri-farvede orzo er en form for pasta der ligner store granulat af ris. Det får navnet tri-farvet, fordi det er lavet af pulver af spinat, rød peberfrugt og durum hvede. Når det kommer til forberedelse, tri-farvede orzo fungerer godt i supper, salater eller som en stand-alone måltid. I lighed med andre former for pasta, tri-farvede orzo kan være en nærende del af en sund kost, hvis det indtages i moderate mængder.

Protein og Kulhydrater

Protein og kulhydrater er to af de makronæringsstoffer som kroppen har brug for i store mængder for at fungere korrekt. Tri-farvede orzo er høj i kulhydrater og indeholder en moderat mængde protein. En tredjedel af en kop tør orzo indeholder 42 gram kulhydrater og 7 gram protein. Den anbefalede daglige mængde af kulhydrater for voksne 19 og ældre er 130 gram. Det anbefalede indtag for protein er 46 gram for kvinder i samme aldersgruppe og 56 gram for mænd.

Fedtindholdet

Fedt er den tredje makronæringsstoffer. American Heart Association, advarer om, at du bør holde dit indtag af mættet fedt og transfedt lave. Det anbefaler, du får ikke mere end 7 procent af din samlede daglige kalorier fra mættet fedt og mindre end 1 procent af dit samlede indtag fra trans fedt. Tri-farvede orzo har kun 1 gram fedt i alt, og nul gram af både mættede og trans fedt.

Kalorier

Et gram kulhydrater og protein hver tegner sig for 4 kalorier. Et gram fedt, på den anden side, indeholder 9 kalorier. Disse tre næringsstoffer tilsammen er det, der gør op kalorieindholdet i fødevarer. Tri-farvede orzo indeholder 210 kalorier per 1/3 - cup, der tjener.

Fiber

Hele korn og produkter, der er fremstillet af hele korn, der har høje mængder af kostfibre. Dette ikke-fordøjelige stof, der hjælper med at fylde dig op og bidrager også til at sænke kolesterol niveauer. Tri-farvede orzo indeholder 2 gram fibre pr 1/3-cup, der tjener. Ifølge Harvard Medical School, bør mænd får et minimum af 30 gram fibre om dagen, og kvinder bør have mindst 20 gram.

Jern

Jern findes i store mængder i rødt kød og andre animalske produkter. Pasta har en moderat mængde, og tri-farvede orzo er ingen undtagelse. En tredjedel af en kop indeholder 10 procent af den anbefalede daglige indtag. Mænd i alderen 19 år og ældre bør få 8 milligram per dag. Kvinder fra 19 til 50 bør få 18 mg per dag, og kvinder over 51 bør få 8 mg.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære