Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring Tips til College Studerende

Du hovedet ud til college forventer udfordring af hård kursusaktiviteter. Du bør også være opmærksom på den udfordring college gaver til sunde spisevaner. Den studerende livsstil-komplet med stress, spise på flugt, studere sent, og frihed til at spise hvad du vil-gør det fristende at spise for meget eller vælge junk fødevarer. Forberede sig til denne udfordring med strategier, der vil gøre dig i stand til at opnå en god ernæring og en sund vægt sammen med dit eksamensbevis.

Gøre Smart Valg

Vælg dine fødevarer klogt at få de næringsstoffer, du har brug for energi og ressourcer. Følge en diæt baseret på fødevarer fra planter, herunder frugt og grøntsager, fuldkorn og sunde fedtstoffer, såsom oliven-og rapsolie. Få protein fra nødder, frø, bønner, fisk, æg, magert fjerkræ. Har en eller to portioner af fedtfattige mejeriprodukter hver dag eller tage D-vitamin og calciumtilskud, siger Harvard School of Public Health. Begræns rødt kød, forarbejdede kød, sukkerholdige sodavand, salt og fødevarer, der er fremstillet af raffineret korn, såsom hvidt brød, hvide ris, kartofler og søde sager.

Praksis Portion Kontrol

Være opmærksom på del størrelse; det er en af de vigtigste faktorer i vægt gevinst eller tab. En ekstra 100 kalorier om dagen mere, end du har brug for, tilføjer op til 10 pounds af vægt gevinst i et år, i henhold til Miriam Pappo, en registreret diætist på Montefiore Medical Center. Det betyder, at selv sunde fødevarer kan forårsage vægtøgning, hvis du spiser for meget. Restauranter rutinemæssigt tjene store portioner af mad, så spring forretter og split den forret med en ven. Vælg restauranter, der tilbyder sund mad og undgå for alt-du-kan-spise buffet.

Stock Op på Snacks

Stock dit kollegieværelse med sunde snacks, så sent-nat undersøgelse sessioner vil ikke sende dig kører for fast food eller automat junk. Vælg snacks, der indeholder protein og fuldkorn for brændstof, såsom jordnøddesmør og hele korn crackers, hummus og gulerødder, frugt og hårdkogte æg, lav-sukker, yoghurt, og hele korn korn med skummetmælk.

Outsmart Følelsesmæssige Spise

College liv kan bringe på mange følelser, men du behøver ikke bruge mad til at trøste din stress, angst, hjemve eller ensomhed. Spise, når du ikke virkelig er fysisk sulten, kan forårsage betydelig vægtøgning, hvis det sker på en regelmæssig basis. Når sulten rammer, vent 10 minutter for at afgøre, om du virkelig er sulten, eller hvis du ønsker at spise for at dulme ubehagelige følelser. Har en liste over tre ting, du kan gøre i stedet for at spise hvis du finder ud af du ikke er sulten, såsom polering af dine negle, ringe til en ven, spille et computerspil eller tage et brusebad.

Planlæg Måltider

Gøre planlagt måltiderne er en prioritet. At spise måltider regelmæssigt vil hjælpe dig med at undgå at spise junk food på kør eller springe måltider helt, som kan føre til, at glubende sult og overspisning senere. Planlæg din klasse så du har tid til frokost. Beslutte, hvad du vil spise aftenen før, og har din frokost og snacks klar til at gå. Giv dig selv en ekstra 10 minutter om morgenen for at spise morgenmad. Husk, at du har brug for at tanke op hver tre til fem timer for at holde dit blodsukker op, hvilket er afgørende for koncentration, energi og humør, siger College of the Canyons sundhedsydelser.

Begræns Alkohol

Hvis du er af juridisk drikkevandet, indtage alkohol i moderate mængder, hvis du drikker. Moderat forbrug er lig med en drink om dagen for kvinder og to drinks om dagen for mænd; at drikke mere, kan have negativ indflydelse på din sundhed, din talje og din mentale funktion. Alkohol er høj i kalorier, og det skaber også en stærk trang til at snack. I virkeligheden, de kalorier, studerende forbruger fra at drikke og mellemmåltider er den vigtigste årsag til college vægtøgning, ifølge College i Kløfterne.

Om Forfatteren

Gianna Rose er et registreret sygeplejerske, der er certificeret i hospice og palliativ pleje, samt et wellness-certificeret coach. Hun afsluttede Duke Integrative Medicine ' s Mindfulness-Baseret Stress Reduktion kursus i 2009. Steg også har en Bachelor of Fine Arts fra Savannah College of Art and Design.

Foto Credits

  • Søde piger studerende går til at studere bøger i hendes hænder billede af Anton Gvozdikov fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære