Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring til Tang Cracker Snacks

Tang cracker snacks er krydret ris eller hvede kiks med stykker af tang blandet ind i dem eller viklet omkring dem. Mange Asiatiske supermarkeder, naturlige fødevarer butikker og mainstream købmandsforretninger sælger disse Japansk eller koreansk snacks i single serving pakker eller større pakker. De ikke kræver nedkøling, så du kan spise dem som en del af en sæk frokost eller en snack væk fra hjemmet.

Ernæringsmæssige Overblik

Portionsstørrelse for pustede tang, ris krakker snacks er .5 kop. Hver servering indeholder 110 kalorier, eller 6 procent af den daglige anbefalede indtag for en person på en 2,000 kalorie diæt. De kiks har 25 gram kulhydrater, eller 8 procent af den daglige anbefaling, og 1 gram sukker. Det giver 2 gram protein, eller 8 procent af den daglige anbefalede værdi. Den nøjagtige ernæringsmæssige værdi af din tang cracker snack kan variere afhængigt af den specifikke type og mærke.

Fedt-Gratis Snack

Tang kiks er fedt-gratis snacks. Mange salte snacks, såsom kartoffel chips og pommes frites, stegte fødevarer med en høj mængde af fedt. Stegte fødevarer kan også indeholde transfedtsyrer, som hæve niveauet af kolesterol i blodet og kan øge din risiko for hjertesygdomme, ifølge Department of Health og Human Services. Tang kiks er kolesterol-gratis. Kolesterol findes kun i animalske-afledte produkter og ingredienser, såsom kød, smør, fisk og mælk.

Natrium

En servering af tang cracker snacks indeholder 190 mg natrium. Et højt natrium kost kan forårsage højt blodtryk og et sundt alle voksne bør indtage ikke mere end 2.300 mg natrium per dag. Forarbejdede fødevarer er top kilder af natrium i den typiske Amerikanske kost. Som eksempler kan nævnes andre salte snacks, såsom saltstænger og kiks, brød, konserves supper, dressinger og færdigretter.

Kostfibre

Tang cracker snacks give 2 gram kostfibre i hver halvdel-cup, der tjener. Kostfibre hjælper med at regulere dit blodsukker niveauer og sænker niveauet af kolesterol i dit blod. Raske voksne bør få mindst 14 gram kostfibre for 1.000 kalorier i kosten. Hele korn snacks, såsom popcorn, hele hvede saltkringler og hele korn kiks; frugt; og grøntsager er høj i fiber.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære