Sund Kost >> Ernæring

Ernæring i Sauteret Kammuslinger

Kammuslinger er bløddyr med en sød, mild smag. På markedet, har du et valg af at købe stort hav kammuslinger eller mindre bay kammuslinger, som har samme ernæringsmæssige profiler. Både kog hurtigt op, når sauteret i lidt olivenolie eller smør, indtil den gennemsigtige kødet bliver hvidt. Den ernæringsmæssige indhold vil ændre sig lidt afhængig af hvilken type af fedt, som du bruger til madlavning.

Typer af Kammuslinger

Havet muslinger er større end bay kammuslinger, med en diameter på omkring 1,5 inches. De fleste havet kammuslinger kommer fra det Nordlige Atlanterhav og de er vilde-er fanget ved hjælp af skrabere, ifølge Environmental Defense Fund. Bay kammuslinger, derimod, normalt måler kun 1/2 tommer i diameter, der er mindre sej og har en mere delikat smag. Selvom indfødte til Atlanterhavet, og de fleste bay kammuslinger, der sælges i dag, er opdrættet og importeret fra Kina, noter EUF. Kammuslinger har lave niveauer af forurenende stoffer kviksølv, ifølge Food and Drug Administration.

Grundlæggende Ernæring

Kammuslinger er en rig kilde af protein; 3 ounce, eller 85 gram, rå kammuslinger levering 14.3 gram af dette makronæringsstoffer. Det samme portionsstørrelse har en ringe 0.6 gram fedt, 75 kalorier og 28 mg kolesterol. Tre ounce af kammuslinger også indeholder 2 gram kulhydrat.

Madlavning Metoder

Når du saute kammuslinger, kan du tilføje både fedt og kalorier. Tre ounce af muslinger sauteret i 1/2 spsk olivenolie give 134 kalorier og 7.4 gram fedt, hvoraf de fleste er hjerte-sunde enkeltumættede eller flerumættede fedtstoffer. Denne portion indeholder 28 mg kolesterol. Hvis du bruger 1/2 spiseskefuld smør i stedet, den tjener forsyninger 126 kalorier og 6.4 gram fedt, hvoraf de fleste er mindre sundt mættet fedt og kolesterol indhold stiger til 43 mg. For at reducere kalorier fra fedt, overveje, bagning eller stegning kammuslinger med bare en pensel med olivenolie i stedet for sautering dem.

Vitamin B12

Kammuslinger er en god kilde til B12-vitamin, et vitamin, din krop stammer næsten udelukkende fra dyr, fødevarer kilder som kød, fisk og skaldyr. B12 er vigtigt for en korrekt funktion af dit nervesystem og, i kombination med andre vitaminer og mineraler, aids dannelsen af røde blodlegemer. Det er også nogle gange kaldet "energi-vitamin," fordi det øger energi niveauer ved at stimulere kroppens udnyttelse af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater.

Mineraler

En 3-ounce servering af kammuslinger tilbyder også en række vigtige mineraler. Kammuslinger er en god kilde til selen, der leverer 34 procent af den anbefalede daglige indtagelse af dette kraftig antioxidant. En servering af kammuslinger giver også 27 procent af din krop ' s krav til fosfor, et mineral, som er vigtigt for korrekt vedligeholdelse af dine knogler og tænder. Selv om der ikke er nogen forskning, udvikling og innovation for kalium, 3 ounce af havet kammuslinger give 274 milligram af dette mineral, der arbejder med natrium til at regulere vandet balance i din krop.

Om Forfatteren

Paula Martinac har en Master of Science i sundhed og ernæring uddannelse fra Hawthorn Universitet, med fokus på sund aldring, forebyggelse af kræft, vægt, kontrol og håndtering af stress. Hun Bord Certificeret i holistisk ernæring og en Certificeret Mad og Ånd Praktiserende læge, og har skrevet udførligt om ernæring til forskellige hjemmesider.

Foto Credits

  • Brændt kammusling på en seng af radiser og agurk billede af David Smith fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære