Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring i en Rød Pummelo Frugt

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret 14 December 2018

Den almindelige betegnelse for pummelo kommer fra det hollandske ord for grapefrugt. Den pummelo frugt, eller Citrus maximus, ligner en stor rød grapefrugt. Ifølge Purdue University, frugt kan være op til 12 inches lang, og den er hjemmehørende i det sydøstlige Asien. Som med en grapefrugt, kan du spise en pummelo rå, slik skræl eller koge det til marmelade og gelé.

Kalorier og Makronæringsstoffer

En kop af segmenter fra en rå pummelo vejer 190 gram, eller 7 ounces, og har kun 72 kalorier. Du vil tage på i vægt, hvis du spiser flere kalorier, end du forbruger, og lavt kalorieindhold fødevarer hjælpe med at fylde dig op, inden du spiser for mange kalorier. At spise mere frisk frugt og grønt hjælper med at forhindre utilsigtet vægtøgning, ifølge University of Michigan Health System. Hver kop rød pummelo afsnit indeholder 1,5 gram protein og 18 gram af det samlede indhold af kulhydrater. Pummelo er fedt-fri.

C-Vitamin

Rå røde pummelo tilbyder 116 milligram C-vitamin, eller 193 procent af den daglige værdi, i hver 7-ounce servering. C-Vitamin er en antioxidant, vitamin, der er afgørende for en sund metabolisme af fedt og kolesterol, ifølge Linus Pauling Institute Mikronæringsstoffer Information Center. En kost høj i C-vitamin kan sænke din risiko for gigt. Citrusfrugter er kendt for deres høje indhold af C-vitamin, og appelsiner, grapefrugter og deres juice give 38 til 93 milligram per portion.

Kostfibre

Hver kop rå pummelo frugt indeholder 1.9 gram kostfibre. Denne hjerte-sunde næringsstoffer sænker dit kolesterol og hjælper med at regulere blodsukkeret hos personer med diabetes, ifølge Department of Health og Human Services. Raske voksne bør få mindst 14 gram kostfibre for 1.000 kalorier i kosten, men den typiske Amerikaner får mindre end halvdelen af dette beløb. Red pummelo og andre frugter, grøntsager og bønner er gode kilder til fiber.

Kalium

En 1-cup servering af rå røde pummelo giver 410 milligram af kalium. Kalium er en elektrolyt, der hjælper kroppen med at regulere væskebalancen. En høj-kalium diæt kan hjælpe med at forhindre højt blodtryk, eller hjælpe med at sænke dit blodtryk, hvis det allerede er høj, ifølge Department of Health og Human Services. Passende kalium er nødvendigt for at opretholde stærke knogler og et sundt alle voksne bør få mindst 4,700 milligram per dag. Frugt er gode kilder til kalium.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære