Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring Oplysninger til Flæskesteg Med Blandede Grøntsager

Uanset om du er underholdende gæster eller har familie middag, flæskesteg med blandede grøntsager gør en klassisk en-skål måltid. Når du lægger svinekød og grøntsager sammen, og resultatet er en skål, der leverer essentielle mineraler og vitaminer samt kostfibre og energi-giver komplekse kulhydrater.

Definition

Skulder og mørbrad nedskæringer er både velegnet til stegning, men svinekød skulder tilføjer ekstra kalorier og næsten fire gange mere total fedt. Svinemørbrad er slankere, men lettere at kog, hvilket resulterer i hård kød. Stegt svinekød til en indre temperatur på 145 150 grader Fahrenheit, som er høj nok til at dræbe bakterier, og lad det kød, der sidder mindst tre til fem minutter, før der skæres af det. Ernæringsmæssige værdier er for en steg, der serverer seks lavet fra 1,5 kg svinemørbrad, 2 kilo kartofler, 1 kilo gulerødder og 1 stort løg. En portionsstørrelse, der svarer til en stor gulerod, en lille kartoffel, en skive løg og en 4-ounce del af svinekød.

Grundlæggende

En tjener har 337 kalorier og 38 gram kulhydrater. Du får 35 gram protein, som er mindst 60 procent af den anbefalede daglige indtag, der er baseret på en 2,000 kalorie-en-dag kost. Grøntsager bidrager med 5 gram kostfibre. Mænd bør have 38 gram fibre hver dag, mens kvinder har brug for 25 gram. Stegt svinemørbrad med grøntsager har kun 4 gram fedt i alt, men som indeholder 82 mg kolesterol. Kolesterol indtag bør begrænses til højst 300 mg i døgnet. Hvis du har været diagnosticeret med hjertesygdomme eller højt kolesterol begrænse daglige kolesterol til mindre end 200 mg.

Vitaminer

Gulerødder i en portion give mere end 400 procent af det anbefalede daglige indtag af vitamin A og 11 procent af den daglige indtagelse af vitamin K. Vitamin A refererer til en gruppe af stoffer, der fungerer som antioxidanter, hjælpe med at forhindre infektioner og støtte vision og knogle vækst. K-Vitamin er vigtigt for blodets evne til at størkne, og det regulerer knoglemineralisering. Svinemørbrad er en god kilde til vitamin B-12, leverer 25 procent af den anbefalede daglige indtag. Du vil få 27 procent af den daglige indtagelse af antioxidant, vitamin C, som kommer fra kartofler og gulerødder. En servering af stegt svinekød og grøntsager giver dig alle de vigtige vitaminer, med mere end 50 procent af den anbefalede daglige indtag af thiamin, riboflavin, niacin og vitamin B-6.

Mineraler

Kød, kartofler og gulerødder bidrage med alle de vigtige mineraler, men retten i sig selv er en særlig god kilde til jern, magnesium, fosfor og kalium. Mænd får 25 procent af den anbefalede daglige indtag af jern, mens kvinder får 11 procent. Ud over at transporterer ilt gennem kroppen, jern er nødvendig for syntesen af aminosyrer og neurotransmittere. Fadet giver 20 procent af det daglige indtag af magnesium og 63 procent af fosfor. Begge mineraler er vigtige for knoglernes sundhed, og magnesium hjælper også med at opretholde kar-sundhed. Du får 33 procent af det daglige indtag af kalium, som skal være til stede for nerver og muskler til at fungere korrekt.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære