Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring Oplysninger Om Adzuki Bønner

Bønner falde i den kategori af bælgplanter. Den nemme måde til at bestemme disse grøntsager er i deres struktur. Hver enkelt har en pod, der huser talrige frø. Alle former for bælgplanter er propfyldt med sunde næringsstoffer, og adzuki bønner er ingen undtagelse. Disse bønner gøre god side retter, eller tilføjelser til supper, salater og chili.

Makronæringsstoffer

Protein, kulhydrater og fedt udgør de makronæringsstoffer som kroppen har brug for i store mængder fra kosten. Adzuki bønner har et højt indhold af komplekse kulhydrater og protein, og de er meget lave i fedt. Komplekse kulhydrater bliver fordøjet i et langsomt tempo og give dig vedvarende energi niveauer. En 1/4-cup, der tjener adzukibønner indeholder 29 gram carbs, 11 gram protein og 0,5 gram fedt i alt. Voksne bør få mindst 130 gram kulhydrater dagligt. Mænd i alderen 19 år og ældre bør tilstræbe, at mindst 56 gram protein, mens kvinder, der er 19 år eller ældre, bør få 46 gram. Samlede fedt indtag bør begrænses til 25 til 35 procent af den samlede forbrugte kalorier. Det beløb, der i adzuki bønner er mindre end 1 procent af dette beløb.

Fiber

Fiber indhold er høj i adzuki bønner, hvilke ydelser du i en række måder. Kostfibre hjælper med at fylde dig op, som forhindrer, at overspisning og reducerer din risiko for at få vægt. I henhold til MayoClinic.com, spise fiber også hjælper med at støtte blod sukker niveauer og reducerer LDL, eller low-density lipoprotein niveau i kroppen. Dette er den dårlige type af kolesterol. Adzuki bønner har 6 gram fiber pr 1/4-cup, der tjener. Det anbefalede indtag af fiber er mindst 20 gram / dag for kvinder og 30 gram om dagen for mænd. Lave en gryderet med adzuki bønner og andre grøntsager som tomater, squash, gulerødder og selleri til at skabe en høj-fiber måltid.

Kalium

Kalium er nødvendig af kroppen til normal hjertefunktion, og det er også støtte i glat og skeletal muscle sammentrækninger. Adzuki bønner har en generøs mængde af denne elektrolyt mineral. En 1/4-cup servering indeholder 600 mg, hvilket er 17 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Servering adzuki bønner som en side parabol med fisk eller anden form af magert kød som en hovedret, vil skabe en høj-kalium måltid. Animalsk kød har et højt indhold af naturligt forekommende kalium.

Jern

Jern er en ilt-transport mineral der almindeligvis findes i kød, fisk og bønner. Adzuki bønner har et højt indhold, som det er tilfældet med flere andre bønner. En 1/4-cup, der tjener tegner sig for 20 procent af den anbefalede daglige værdi af jern. Gør chili med magert hakket oksekød eller tyrkiet og adzuki bønner til at skabe et måltid med højt jernindhold.

B-Vitaminer

B-vitaminerne hjælper med at nedbryde makronæringsstoffer for energi, og de hjælper også med nervesystemets funktion, produktion af røde blodlegemer og vision. Adzuki bønner indeholder flere forskellige B-vitaminer i moderate mængder. En 1/4-cup, der tjener har 15 procent af den daglige værdi af thiamin, 6 procent af riboflavin og 6 procent af niacin.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære