Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring Fakta på en Skinke Sandwich Med Salat Og Hele Hvede Brød

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret December 19, 2018

Sandwich er bekvemt for sækken frokost eller til en hurtig frokost hjemme, men de er ikke altid sundt. En skinke sandwich med salat på hel-hvede brød har nogle ernæringsmæssige fordele. Dens ernæring fakta afhænger af størrelsen af dit brød skiver, hvor meget skinke, du tager, og hvilke yderligere ingredienser, der er i din sandwich.

Kalorier og Makronæringsstoffer

En skinke sandwich lavet med to skiver af hele hvede brød, to skiver af skinke og et blad iceberg salat indeholder 220 kalorier. Det har 17 gram protein, 25 gram af total kulhydrat og 6 gram fedt i alt, 2 gram, som er mættet fedt -- 8 procent af den maksimale daglige værdi for en sund voksen på en 2,000 kalorie diæt. Det har 29 mg kolesterol, eller 10 procent af den anbefalede daglige indtag. En sandwich lavet med mayonnaise eller en anden høj-kalorie-spredning vil være højere i kalorier og fedt.

Fuldkorn og Kostfibre

En skinkesandwich på hele hvede brød giver to portioner fuldkorn. Mennesker, der spiser mere fuldkorn, har en lavere risiko for hjertesygdom, og Department of Health og Human Services tyder på, at få mindst halvdelen af dit korn, fuldkorn i stedet for raffinerede korn. Hele kerner, såsom fuldkornsbrød og pasta, havregryn, brune ris og byg, er højere i fiber end raffineret korn, såsom hvidt brød, pasta og ris. En skinkesandwich på hele hvede brød indeholder 4 gram kostfibre.

Natrium

En skinke sandwich har 956 mg natrium. Et højt natrium kost kan forårsage højt blodtryk og et sundt alle voksne bør begrænse daglig indtagelse til et maksimum på 2.300 mg per dag, ifølge Department of Health og Human Services. Brød og forarbejdede kød, såsom skinke, er høj i natrium. En sandwich med grillet kyllingebryst, er lavere i natrium end en skinkesandwich. Pickles, ost og dressinger tilføje natrium til sandwich.

Mineraler og Vitaminer

En skinkesandwich på beriget hele hvede brød forsyninger 2 milligram jern, eller 11 procent af det anbefalede daglige indtag. Det har 2 milligram zink, eller 26 procent af den daglige værdi. Sandwich giver 67 mg calcium, eller 7 procent af den daglige værdi. Calcium er et nødvendigt mineral for at opbygge sunde knogler, og du kan øge calcium indholdet af din sandwich ved at tilføje ost. Sandwich er en god kilde til thiamin, niacin, riboflavin og folinsyre.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære