Sund Kost >> Kost

Ernæring Vejledning til Rette Mængde Kalorier Hver Dag

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

Komplicerede formler—som Harris-Benedict ligningen--eksisterer for at hjælpe med at bestemme dit daglige kalorie behov. Du behøver dog ikke at være et matematisk ekspert til at estimere antallet af kalorier din krop har brug for hver dag for sund vægt vedligeholdelse. Hvis din body-mass index, eller BMI, er 25 eller derover, skal du tale med din læge for at se, om en reduceret kalorieindhold vægttab kost er det rigtige for dig. Du kan beregne dit BMI ved at gange din kropsvægt i kilo med 703, dividere det tal med din højde i cm og dividere med din højde i inches igen.

Mænd

I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 mænd generelt kræver, at omkring 2.000 til 3.000 kalorier om dagen for sund vægt vedligeholdelse. Mere specifikt, aktive mænd har brug for 2.400 og 3.000 kalorier, moderat aktive mænd har brug for 2,200 til 2800 kalorier og stillesiddende mænd kræver omkring 2.000 til 2.600 kalorier per dag. Mandlige atleter migt har kalorie behov end dem, der anbefales af Kostråd 2010. En undersøgelse offentliggjort i en 2009 udgave af "Klinisk Journal of Sports Medicine" rapporter om, at selv om high-performance mandlige atleter, der forbruges i gennemsnit 2,918 kalorier per dag, denne energi indtag, der er mindre end kalorieindhold anbefalinger for mandlige atleter.

Kvinder

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anslår, at kvinder har brug for 1,600 til 2400 kalorier om dagen for at opretholde deres nuværende vægt, afhængig af deres alder og aktivitetsniveau. For eksempel, aktive kvinder har brug for til 2.000 2.400 kalorier, moderat aktive kvinder kræver 1,800 til 2.200 kalorier og stillesiddende kvinder, der har brug for 1.600 til 2.000 kalorier om dagen for sund vægtkontrol. 2009-undersøgelsen, der er offentliggjort i "Klinisk Journal of Sports Medicine" rapporter om, at high-performance kvindelige atleter, der forbruges i gennemsnit 2,304 kalorier per dag.

Kalorier per Pund

Fordi din faktiske kalorie behov, der er baseret på deres kropsvægt, ved hjælp af "kalorier-per-pund" metode, der kan hjælpe dig med hurtigt at beregne din individualiserede kalorie behov for vægt vedligeholdelse. Harvard Medical School foreslår stillesiddende voksne har brug for ca 13 kalorier per pund kropsvægt, moderat aktive enkeltpersoner kræver 16 kalorier per pund og aktive voksne, der har brug for cirka 18 kalorier pr pund legemsvægt hver dag. Atleter—specielt dem, der deltager i intensiv træning regimer—kan have kalorie behov over 18 kalorier per pund. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2010-udgave af "Journal of the International Society of Sports Nutrition," styrke-trænede sportsfolk—som powerlifters—deltager i intens fysisk træning har brug for 50 til 80 kalorier pr kg kropsvægt, svarende til omkring 23 til 36 kalorier pr pund legemsvægt--hver dag. Et kilogram er lig med 2.2 kilo.

Vægttab

At tabe omkring 1 til 2 pounds per uge, Academy of Nutrition and Dietetics rapporter bør du reducere din nuværende indtag af 500 til 1.000 kalorier. Effektiv vægt tab kost ofte består af 1000 til 1600 kalorier pr dag for kvinder og 1200 til 1600 kalorier per dag for voksne mænd, der ifølge det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services. For at vurdere din individuelle kalorie behov for vægttab, skal du gange dit ønskeligt kropsvægt med 10, ifølge University of Washington. For eksempel, hvis din ideelle vægt er 130 pounds, du har brug for omkring 1.300 kalorier om dagen for at nå dit mål vægt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • kvinde spiser en melon billede af Andrew Howard fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære