Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring Vejledning til en Bacon & Æg Croissant Sandwich

Croissanter er ustabil franske kager formet som halvmåner og lavet med smør og gær. Den traditionelle måde at spise croissanter til morgenmad er almindelig eller med syltetøj eller chokolade, men mange Amerikanske fast food restauranter sælge dem som morgenmad sandwich med bacon og æg. Croissant sandwich er ikke meget nærende, men de kan passe ind i en overordnet sund kost som lejlighedsvis behandler.

Grundlæggende Oplysninger

4,5 ounce, eller 129-gram, croissant sandwich med bacon og æg indeholder 413 kalorier. Det har 16 gram protein, eller 32 procent af den daglige værdi, og 24 gram kulhydrater, eller 8 procent af den daglige værdi. Daglige værdier er baseret på en 2,000 kalorie diæt. 4,5 ounce bacon og æg croissant giver 2.2 milligram jern, eller 12 procent af den daglige værdi, og 1,9 mg zink, eller 13 procent af den daglige værdi. Jern er en del af sunde røde blodlegemer, og zink er nødvendigt for et stærkt immunforsvar.

Total Fedt

En bacon og æg croissant sandwich giver 28 gram fedt i alt, eller 43 procent af den daglige værdi. Fedt har 9 kalorier per gram, og en 4,5-ounce sandwich får 252 kalorier, eller 61% af den samlede kalorier fra fedt. Raske voksne skal holde fedt indtag til 20 til 35 procent af den samlede kalorier til at opfylde næringsstof krav uden at gå over daglige kalorie grænser, ifølge Department of Health og Human Services. En høj-fedt kost kan føre til utilsigtet vægtøgning og dermed forbundne sundhedsmæssige problemer.

Mættet Fedt og Kolesterol

4,5 ounce bacon og æg croissant sandwich indeholder 15 gram mættet fedt, eller 60 procent af den maksimale mængde raske voksne skal have på en dag. Sandwichen 215 mg kolesterol, eller 72 procent af den daglige værdi. Mættet fedt og kolesterol hæve niveauet af LDL kolesterol i blodet og kan øge din risiko for hjertesygdomme. Smør croissant i dejen, æggeblommer og bacon indeholder mættet fedt og kolesterol.

Natrium

Hver 4.5-ounce croissant sandwich med bacon og æg indeholder 889 mg natrium. For meget natrium rejser dit blodtryk, og raske voksne bør begrænse daglige natrium indtag til 2.300 mg. Personer med hypertension og ældre voksne bør ikke have mere end 1.500 mg natrium per dag, i henhold til MayoClinic.com. Brød, sådan som croissanter, og forarbejdet kød som bacon, er høj i natrium. En bacon og æg croissant sandwich med ost er højere på calcium end en sandwich uden ost, men ost er også en kilde af natrium, mættet fedt og kalorier.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære