Sund Kost >> Ernæring

Ernæring i Ginger Spice

Den skarpe smag og duft af ingefær kan trylle visioner af klassiske bagværk, men krydderi er ikke begrænset til cookies og kager. Det er også brugt i karry og til sæson kød og fisk, og det er et populært krydderi i det Asiatiske køkken. Stødt ingefær er en rig kilde til mangan og giver også jern og magnesium.

Grundlæggende

Det kaldes nogle gange ingefær, rod, men det er faktisk et rhizom, hvilket betyder, at anlægget har en knobby stilk, der vokser vandret underground snarere end lige ned som en rod. Frisk ingefær er kulinariske og medicinske anvendelser, men det er også tørret og malet til at producere krydderi. En spiseskefuld stødt ingefær har 17 kalorier, er 0,5 gram protein og 0,7 gram fiber.

Mangan

Mangan er et vigtigt element i flere enzymer at nedbryde kulhydrater, protein og kolesterol. En anden mangan-afhængige enzym er en antioxidant, der beskytter strukturer i celler -- mitokondrier -- fra skader fra frie radikaler. Dette er en særlig kritisk job, fordi mitokondrierne genererer den energi som brændstof din krop. Du skal også mangan for den normale udvikling af knogle og brusk. En spiseskefuld har 1.7 milligram mangan, som er 73 procent af den anbefalede daglige indtag for mænd og 94 procent for kvinder.

Jern

Jern er ikke bare transportere ilt i de røde blodlegemer, er det også nødvendigt at lave dem. Dit immunforsvar afhænger af jern for udviklingen af celler, der bekæmper infektioner og kræftceller. Mænd bør indtage 8 mg jern dagligt. Kvinder har brug for, 18 mg, indtil de når frem til 51, og derefter deres anbefalede indtag går ned til 8 mg. Aldrig forbruge mere end de øvre tolerable indtag af 45 mg dagligt, medmindre det er under en læges tilsyn, fordi strygejern kan blive giftig. En spiseskefuld stødt ingefær, 1 milligram jern, som er 12 procent af det daglige indtag for mænd og 5% for kvinder er yngre end 51.

Magnesium

Magnesium afslapper musklerne i dit hjerte. Arbejder modsatte calcium, som gør, at musklerne, der holder dit hjerte slå. Det er også afslapper musklerne denne linje blodkar vægge, som gør det lettere for blodet at strømme gennem beholderen og sænker blodtrykket. Magnesium kan bidrage yderligere til dit hjerte-kar-sundhed ved at sænke niveauet af triglycerider og øge den "gode" kolesterol, ifølge en undersøgelse offentliggjort i februar 2012-udgaven af "Annals of Nutrition and Metabolism." En spiseskefuld hakket ingefær indeholder 11 mg eller 3 procent af den anbefalede daglige indtag af magnesium.

Andre Næringsstoffer

En spiseskefuld stødt ingefær har 2 procent af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin B-6 og 1 procent af kalium og calcium. Som magnesium, kalium og calcium er i stand til at bære en elektrisk ladning. Begge af dem har afgørende job stimulerende nerveimpulser og muskelsammentrækninger. Vitamin B-6 konverterer en aminosyre kaldet homocystein i andre gavnlige stoffer. Denne konvertering årsager niveauer af homocystein i blodet til at gå ned -- som kan hjælpe dit hjerte, fordi høje niveauer er forbundet med hjerte-kar-sygdom.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære