Sund Kost >> Ernæring

Ernæring Rådgivning Tips

Uanset om fokus er at tabe sig, behandling af en spiseforstyrrelse eller forbedre en kronisk medicinsk tilstand, kostvejledning tilbyder en løbende proces for at hjælpe med at forbedre en persons sundhed og wellness. Ofte administreres af en registreret diætist, kostvejledning normalt indebærer en vurdering, diagnose, intervention, vedligeholdelse periode og evaluering. Mens rådgivere har deres individuelle stil, positive resultater, involverer engagere din klient.

Få at Vide Kunden

Det første skridt til en vellykket ernæring rådgivning bør være indsamling af oplysninger. Sørg for at bede din klient om hans medicinske og ernæringsmæssige historie og forhøre sig om hans nuværende spisevaner. De fleste ernæring praktiserende læger også anmode om, at patienterne udfylde et et - til tre-dages mad-dagbog. Hvis dette ikke er muligt, få en 24-timers kost huske på tidspunktet for den session, for at få en fornemmelse af, hvad fødevarer patienten er normalt at spise. Husk, at ikke dominere session ved at tale uafbrudt, i stedet komme til at kende patienten som et individ ved at stille åbne spørgsmål. Som eksempler kan nævnes "Hvad plejer du at spise til morgenmad?" og "Fortæl mig om din fortid slankekure oplevelse."

Reflekterende Lytning

Molly Kellogg -- en psykoterapeut, ernæringsekspert, life coach og forfatter til "Rådgivning Tips til Ernærings Terapeuter: Praksis Projektmappe" -- siger, at i stedet for at forsøge at gætte din klient ' s betydning i rådgivning, er det vigtigt at overveje først. "Som afspejler, hvad vi hører, vi være mere omhyggelige med kommunikation og på samme tid give et kraftigt løft til kunden," skriver Kellogg på hendes hjemmeside. "Denne vigtige proces af reflekterende lytning er også kaldet spejling eller bare afspejler." At Kellogg, refleksion betyder, at lytte nøje til, hvad der lyder vigtige og klik derefter at reflektere det tilbage i dine egne ord. Prøv For eksempel at fremhæve vigtige sætninger ved hjælp af sætninger. Som eksempler kan nævnes "bekymrer sig om dine børn" eller "denne irriterende tilstand."

Få en Visuel

Visuelle styrke dine point, når de foretager ernæring rådgivning. For eksempel, hvis du fortæller en diabetisk patient, at en portion ris 1/2 kop, kan du hjælpe patienten til at visualisere dette ved at måle ud 1/2 kop ris foran hende. Hvis du ikke, du er i stand til at bruge de faktiske fødevarer, indkøb af plast eller papir mad modeller til at understrege portionsstørrelser. Denne måde, når man taler om en servering af ost, kan du vise patienten, hvad du mener med visuelle cues.

Ikke Dommer

Det er vigtigt for din klient til at føle, at han er i en sikker plads i din rådgivning session. Patienten skal være i stand til at give information om kost og ernæring vaner-både gode og dårlige-uden frygt for fordømmelse eller blive latterliggjort. For eksempel, hvis en patient er rapportering på hende med kosten, for den seneste uge, skal du ikke bebrejder hende, når hun nævner, at spise en hel pizza til frokost den foregående dag. En bedre strategi er at lytte med en neutral øre og hjælpe klienten til at udforske hendes tanker omkring mad og spise.

Om Forfatteren

Jessica Jones er en registreret diaetetiker med en master-grad i ernæring. Jones har arbejdet som klinisk diætist på Kings County Hospital i Brooklyn og som senior ernæringsekspert for NYC Department of Health. Hun er i øjeblikket co-værter Mad Himlen Made Easy (www.foodheavenmadeeasy.com), en sund madlavning og ernæring webseries. California native modtaget en Bachelor i journalistik fra San Francisco State University og har skrevet hundredvis af artikler om fødevarer, sundhed og kultur for publikationer som "the Village Voice" "Time Out New York", "amNew York" og "Dagens Diætist."

Foto Credits

  • Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images
ADVERT

Mest populære