Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring i Chokolade Zucchini Brød

Chokolade zucchini brød er en god måde at snige sig nogle grøntsager ind i din families desserter. Sødme tilsidesætter zucchini ' s smag, som er perfekt til at hengive dieter og kræsen ens. Desværre, kalorier og fedt i chokolade zucchini brød er høj med en relativt lav mængde af vitaminer og mineraler.

Ingredienser og Tips

Chokolade zucchini brød typisk indeholder æg, vegetabilsk olie, sukker, vanille ekstrakt, revet squash, mel, kakaopulver, salt, natron, bagepulver og kanel. Du kan vælge at forlade zucchini hud på eller skræl det-peeling der fjerner nogle næringsstoffer, dog. Tilføjelse af sukkerholdige råvarer -- såsom chokolade, chips eller en glasur, icing -- gør brødet mindre sunde. En portion er en skive skåret til omkring tre fjerdedele af en tomme tyk, og vejer omkring 2,5 ounce.

Kalorier, Fedt, Kolesterol og Natrium

I hvert 2.5-ounce stykke chokolade zucchini brød, du spiser omkring 250 kalorier, 108, som er fra den 12 gram fedt. For indholdet af fedt, lidt over 1 gram, det er mættet. Der er også 27 mg kolesterol og 196 mg natrium per portion. Gennemsnit, raske voksne har brug for omkring 2.000 kalorier, 44 gram fedt og bør begrænse sig til 16 gram mættet fedt, 300 mg kolesterol og 2.300 mg natrium, i henhold til MayoClinic.com. At begrænse dit forbrug af mættet fedt, kolesterol og natrium hjælper med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme og mange andre livstruende tilstande.

Kulhydrater, Kostfibre og Protein

Hver 2.5-ounce portion chokolade zucchini brød indeholder omkring 35 gram kulhydrater, 1 gram kostfibre og 3 gram protein. MayoClinic.com stater, at den gennemsnitlige, raske voksne har brug for omkring 225 gram kulhydrater dagligt. Det er også anbefale 28 til 34 gram kostfibre dagligt for mænd og 22 til 28 gram for kvinder. Som for protein, Institute of Medicine anbefaler, 56 gram dagligt for mænd og 46 gram dagligt for kvinder. Kostfibre hjælper med at holde dit fordøjelsessystem fungerer korrekt, kulhydrater giver dine muskler energi og protein hjælper med at genopbygge beskadiget væv.

Vitaminer og Mineraler

Et stykke chokolade zucchini brød indeholder omkring 16 milligram magnesium og 80 milligram af kalium. Ifølge National Institutes of Health, mænd har brug for omkring 400 milligram magnesium og kvinder omkring 310 mg dagligt. Det anbefales også, for den gennemsnitlige voksne til at forbruge 470 milligram af kalium hver dag. Magnesium fremmer knogle sundhed, og kalium hjælper dine celler fungerer ordentligt, mens du styrke dit immunforsvar. Hver servering indeholder også små mængder af C-vitamin, D-vitamin, A-vitamin og calcium.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære