Sund Kost >> Andre

Ernæring til Børn

Oversigt

Dine børn er dit mest værdsatte besiddelse, og at holde dem sunde, sandsynligvis toppe din daglige to-do-liste. Med så mange modstridende oplysninger om ernæring, kan det være svært at afgøre, hvad der er korrekt og hvad der er forudindtaget rådgivning. Som en forælder, er det vigtigt at gøre din forskning og have tillid til dine instinkter.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Kan Du Give Børn Senna Te?

Senna er et afførende naturlægemiddel, der anvendes til at behandle forstoppelse og for at tømme tarmen før en colonscopy. Senna er tilgængelig som en tablet, pulver eller granulat og i flydende form, som te. Food and Drug Administration har godkendt senna for børn over 2 år, men ikke bruger det i mere end to uger. Lang tids brug af senna te kan forstyrre den normale tarm funktion og elektrolytter balance. Dette kan føre til muskelsvaghed, lever skader og problemer med hjertet. Tillad ikke dine børn til at drikke senna te i mere end en uge.

Ryan McVay/Digital Vision/Getty Images

Definition af Kulhydrater for Børn

I løbet af de år, kulhydrater har udviklet et dårligt ry som årsagen til de fleste vægt gevinst. Kulhydrater er faktisk en meget vigtig del af et barns kost, som de giver alle energi, som dit barn har behov for. Der er to store typer af kulhydrater -- raffinerede og komplekse. Grænse raffinerede kulhydrater, såsom hvide ris, hvid pasta, hvidt brød og sukker, i dit barns kost. I stedet indeholder komplekse kulhydrater, såsom brune ris, hele korn korn, frugt, grøntsager og hele korn brød. Efter 2 år, et barn bør få 50 til 60 procent af sine kalorier fra kulhydrater.

Ezra Shaw/Digital Vision/Getty Images

Kan Børnene Har Protein Pulver?

Kids' proteinbehov variere baseret på alder. Et barn mellem 1 og 3 er behov for 13 gram protein, mens et barn mellem 4 og 8 behov 19 gram, ca. det beløb, der på blot tre 8-ounce glas mælk. Unge mellem 9 og 13 har brug for 34 gram protein. De er mellem 14 og 18, protein behov kan variere afhængigt af køn. Drenge har brug for 52 gram, mens piger har brug for 46 gram. Fordi det er så let for et barn at opfylde sit protein behov, er det normalt ikke nødvendigt at medtage protein pulver i et barns kost. Hertil kommer, at protein pulver indeholder ofte tilsat sødestoffer, og kunstige ingredienser, der ikke er ideelle for et barn. Hvis du mener, dit barn ikke får nok daglige protein og kan have behov for tilskud, at rådføre sig med din børnelæge.

Jupiterimages/Goodshoot/Getty Images

Hvor Vigtigt Er D-Vitamin til Børn?

D-Vitamin er yderst vigtigt for børn. Børn, der er i gang med en hurtig fase af udviklingen, som i løbet af knogler vokse og udvikle sig ved en øget hastighed. For et barns krop til at opbygge stærke knogler, der skal være masser af calcium let tilgængelige. D-Vitamin hjælper kroppen med at optage calcium, ved at flytte det fra tyndtarmen i blodbanen. Fra fødsel til en alder af 18 år, børn har brug for 400 internationale enheder af D-vitamin dagligt.

Jupiterimages/Goodshoot/Getty Images

Hvor Meget Zink for at Give Børn?

Zink er et mineral, der spiller afgørende roller i lugt, smag, vækst, dannelse af blodpropper og immunforsvaret fungerer. Det daglige indtag af zink, bør du give dine børn afhænger af deres alder. Børn fra 1 til 3 år skal 3 mg zink dagligt, mens børn mellem 4 og 8 har brug for 5 milligram per dag. Preteens mellem 9 og 13 har brug for 8 milligram zink hver dag. Giv aldrig zink kosttilskud til børn uden først at konsultere en læge.

Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images

Hvor Meget Granatæble Bør Børn Spise?

Granatæbler er højt respekteret som superfoods på grund af deres høje indhold af antioxidanter. Antioxidanter hjælper med at bekæmpe frie radikaler, der er ustabile molekyler, som skader dine celler og kan føre til kroniske sygdomme. Granatæble juice kan gives til et barn, når som helst. Det kan være bedst at vente med at give barnet en egentlig granatæble, indtil hun er lidt ældre -- ca 4 til 5 år gamle-og ved at spytte kernerne ud. Frøene kan udgøre en risiko for kvælning hos yngre børn. Der er ingen fast grænse for, hvor meget granatæble børn skal spise. Spiser store mængder frugt vil ikke forårsage nogen alvorlige bivirkninger. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center foreslår, at drikke 8 ounces granatæble juice i opdelte doser i løbet af dagen.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

De Bedste Væsker til at Holde Børn Hydreret

Ifølge Harvard School of Public Health, de bedste væsker til at holde børn hydreret omfatter vand, vand med en fart af frisk juice, natrium-fri seltzer eller en fortyndet blanding af halvt 100% frugt juice og halv vand eller danskvand. Undgå saft, sodavand og sportsdrik. Disse valg ofte indeholder koffein, kunstige sødestoffer og tilsat sukker, hvilket kan bremse væske absorption og øge dehydrering.

Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images

Hvor Meget B12 Gøre Børnene Har Brug For?

Mængden af vitamin B-12, et barn har behov for, afhænger af hans alder. Børn mellem 1 og 3 skal 0.9 mikrogram om dagen, børn mellem 4 og 8 skal 1.2 mikrogram per dag og børn fra 9 til 13 skal 1.8 mikrogram. Efter 13 år gammel, en teenager ' s vitamin B-12 behov er det samme som en voksen -- 2.4 mikrogram per dag. De bedste kilder til vitamin B1-2 omfatter fisk, kød, fjerkræ, æg, mejeriprodukter og berigede morgenmadscerealier.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Du Sætte Protein Pulver i Dit barns Mad?

Hvis du har talt med din børnelæge, og han anbefaler, at du giver dit barn protein pulver, det er OK at blande pulver i dit barns mad. Visse fødevarer vil blande sig bedre end andre, så det kan være nødvendigt at planlægge. Protein pulver blander godt med peanut butter, mosede kartofler, havregryn, is, budding, yoghurt, pasta sauce og hytteost. Du kan også sætte protein pulver i dit barns mælk eller juice eller tilføje det til blandet frugt smoothies.

Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images

Kan Insulin-Afhængig Børn Dyrker Sport?

Ikke kun er insulin-afhængig børn i stand til at spille på sport, opfordres de til at gøre det. Ifølge American Diabetes Association, fysisk aktivitet er især vigtigt for børn med diabetes. Motion er årsag til et fald i blodsukkerniveauet, men så tage flere forholdsregler. At måle dit barns blodsukker niveau, før fysisk aktivitet og hver halve time i løbet af det. Hvis dit barn er glukose niveauet er lavt, skal give en snack med, der indeholder protein og komplekse kulhydrater, som en kalkun sandwich. Hvis hendes niveauet er højt, hun skal stoppe med at udøve. Holde et vågent øje med hende glucose niveauer for 24 timer efter, at en aktivitet, som nogle gange afbrydelser i blodsukkeret kan blive forsinket.

Goodshoot/Goodshoot/Getty Images

Hvor Meget Salt Skal et Barn Have Hver Dag?

Selv om de vilkår, salt og natrium bruges ofte i flæng, men de er ikke de samme ting. Salt er en blanding af 60 procent natrium og 40 procent chlorid. Anbefalingerne for salt til børn er højere end dem for natrium, så du skal ikke få de to blandet op. Børn i alderen 1 og 3, skal have mere end 2,5 gram salt eller 1 gram natrium. Børn i alderen 4 og 8, bør ikke have mere end 3 gram salt eller 1,2 gram natrium. Børn i alderen mellem 9 og 13 bør begrænse daglige saltindtag til 3,8 gram og natrium indtag til 1,5 gram.

Comstock/Comstock/Getty Images

Ikke Tager D-Vitamin Hjælpe Børn Vokse?

D-Vitamin understøtter barnets naturlige vækst-processen, men det vil ikke øge væksten. D-Vitamin giver absorption af calcium, som hjælper et barn med at opbygge stærke knogler, da han vokser og udvikler sig. Uden D-vitamin, kan et barn ikke vil være i stand til at absorbere calcium, uanset hvor meget han bruger. Kilder i kosten D-vitamin, som omfatter dåse laks med knogler, mælk, æg og berigede morgenmadscerealier. Barnets hud kan også syntetiserer D-vitamin med hjælp af ultraviolette stråler fra solen.

Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images

Er Whey Protein Hjælpe Børn Vokse?

Protein er nødvendig for korrekt muscle vækst. Som med D-vitamin, valleprotein kan støtte et barns vækst proces, men det gør ikke en langsomt voksende barn at vokse hurtigere. Vær forsigtig med valleprotein, selv om. Tilføjelse af for meget unødvendig protein til dit barns kost kan bidrage med overskydende kalorier, der kan føre til vægtøgning.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære