Sund Kost >> Andre

Ernæring Til den Travle hverdag for en Teenager

Oversigt

Hele dit liv, din krop vokser og ændringer. Mange af disse udviklingsmæssige ændringer-fysiske, følelsesmæssige, seksuelle og kognitive -- ske i løbet af teenage-årene. Piger begynder at udvikle bryster, menstruation begynder, og en vækstspurt, der opstår. Drenge oplever også en vækst spurt, samt en uddybning af stemmen, og udvidelsen af Adam ' s apple. Mens den rigtige ernæringsmæssige støtte kan ikke tage væk alle de kejtede af puberteten, kan det gøre overgangen lidt lettere.

BananaStock/BananaStock/Getty Images

Mængden af Protein i en Teen Bør Tage i det Daglige

Den generelle måde at beregne en teenager ' s protein behov er baseret på kropsvægt. En teenager bør tage i 0,5 gram protein per kilo kropsvægt. Dette betyder, at en 100 pund mandlige teenager skal bruge 50 gram protein, mens en 70-pound kvindelige teen skal 35 gram protein per dag. En 150 pund mandlige teen bør spise 75 gram protein, mens en 120-pound kvindelige bør forbruge 60 gram protein.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hvor Meget Protein Per Dag for en Teenage-Pige?

Mens du bruger legemsvægt kan give en generel idé om, hvor meget protein en teenager behov, Centers for Disease Control og Forebyggelse give mere specifikke retningslinjer for en teenage-pige. Som 13-årig, en pige protein behov er 34 gram per dag. I alderen 14 og 19, og en teenage-pige skal tage på i 46 gram protein.

George Doyle/Valueline/Getty Images

Hvor Meget Protein Skal en 15-Årig Dreng Har Hver Dag?

En 15-årig dreng er i en rivende fase af udviklingen. Selvom der kan være nogle oplagte fysiske ændringer, der sker, der er også nogle ikke så indlysende, fysiologiske ændringer. Disse fysiologiske ændringer, der kræver ekstra støtte i form af protein. På grund af dette, en 15-årig dreng skal have omkring 52 gram protein hver dag.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Gennemsnitlige Mængde af Fedt Gram en 14-Årig Skulle Have en Dag?

Fedt anbefalinger til en 14-årig er givet som en procentdel af det daglige kalorieindtag. Food and Nutrition Board anbefaler, at fedt skal omfatte 20% til 35% af de daglige kalorier. Da 14-årige, der har brug for omkring 2.000 kalorier om dagen i gennemsnit, dette betyder, at de bør være at tage i 44 78 gram fedt dagligt. Af disse fedt gram mindre end 22 gram bør komme fra mættet fedt og mindre end 2 gram bør komme fra transfedtsyrer.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hvad Er den maksimale Mængde af Sukker, en Teenager Skal Have på en Dag?

Sukker i teen ' s kost gør mere skade end gavn. Forbrugende masser af sukker kan føre til fedme, hulrum og, i sidste ende, er hjerte sygdom. Det er bedst at indgyde gode vaner, mens dine børn er i deres formative år, således at de ikke har dårlige spisevaner som voksne. American Heart Association anbefaler, at teenagere spise 1.800 til 2.000 kalorier per dag forbruger ikke mere end 5 til 8 teskefulde sukker hver dag. Jo lavere en teenager kan få sit sukker indtag, jo bedre.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hvor Meget Natrium Per Dag for Teenagere?

Institute of Medicine anbefaler, at alle teenagere grænse natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag. De fleste af natrium i teenagere kost kommer fra forarbejdede og emballerede fødevarer. For at reducere mængden af natrium din teenager er at spise, tilskynde friske fødevarer, når det er muligt. Forberede middag med hele fødevarer, såsom grøntsager, magert protein og fuldkorn. Undgå at tilsætte salt, mens madlavning og holde salt shakers fra bordet.

Thomas Northcut/Lifesize/Getty Images

Hvad Er den Passende Mængde af Koffein om Dagen for Teenagere?

Selv om det er lovligt, koffein er et stof. Mere specifikt, er det klassificeret som et nydelsesmiddel, fordi det bogstaveligt talt stimulerer det centrale nervesystem. Mens nogle mennesker oplever, årvågenhed og humør øger efter koffein indtag, andre føler sig nervøse og angste. Som enhver anden medicin, mennesker, der regelmæssigt bruger koffein kan blive afhængig af det, så det er bedst at forbruge det i moderate mængder. Teenagere bør indtage mere end 100 milligram koffein dagligt. Dette er de beløb, der i to 12-ounce sodavand.

Thinkstock/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Anbefalede Daglige Mængde af Spor Mineraler for en Teenager?

Teenagere har brug for spormineraler -- jern, zink, kobber, jod, fluor, selen, mangan, molybdæn og chrom-i små mængder hver dag for at holde sig sund. Trace mineraler hjælper med at opretholde sunde røde blodlegemer, beskytte dine tænder og spille en rolle i hormonbalancen. De fungerer også som cofaktorer, som er stoffer, der arbejder med enzymer til at udløse kemiske reaktioner. Den anbefalede daglige mængde varierer baseret på mineralsk. Teenage-drenge har brug for 6 milligram jern-og teenage-piger har brug for 8 mg. Teenage-piger har brug for 7.3 milligram zink og teenage drenge skal 8.5 mg. Både teenage-drenge og piger har brug for 685 mikrogram af kobber, 95 mikrogram jod 3 mg fluor, 45 mikrogram selen og 33 mikrogram af molybdæn. Teenage-drenge skal forbruge 2.2 milligram mangan, mens teenage-piger skal forbruge på 1,6 milligram. Chrom behov for teenage-drenge er 35 mikrogram per dag og teenage-piger har brug for 24 mikrogram.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære