Sund Kost >> Kost

Ernæring til Bagt Tostitos Scoops

Nogle gange er der intet bedre end en stor sjat af smeltet ost på en tortilla chip. Lækker, ja, men ikke en nærende snack valg. Før du får helt skuffet over, at du stadig kan spise tortilla chips, men du bør vælge den bagte sorter for at holde dit indtag af fedt, meget lavere. Du vil også få en lille dosis af visse næringsstoffer også. Den Tostitos mærke bagte tortilla scoops er et godt valg, der har masser af plads til at fylde med lækre og nærende ingredienser.

Kalorier og Fedt

En portion bagte Tostitos scoops, hvilket svarer til omkring 1 ounce eller 16 chips, indeholder 120 kalorier, 25, der kommer fra fedt. Den samme servering af chips har 3 gram fedt i alt, hvoraf de 0.5 gram er mættet. Dette er langt mindre end 140 kalorier og 7 gram fedt i alt i en servering af traditionel Tostitos scoops. Begrænse dit indtag af fedt, især mættet fedt, er en sund måde at beskytte dit hjerte og holde din kolesterol niveauer i det normale sortiment. Bagt Tostitos kugler ikke indeholder nogen trans fedt, er en anden grund til, at de kan være en del af din kost. Transfedtsyrer hæve dit kolesteroltal og bidrager til hjertesygdomme.

Fiber

Bagt Tostitos kugler giver 2 gram kostfibre per portion, hvilket svarer til omkring 7 procent af de 20 gram fiber, du skal have hver dag. Fiber holder dit fordøjelsessystem fungerer godt, og som kan forebygge forstoppelse og hæmorider. Når du spiser masser af fibre på en regelmæssig basis, kan du sænke dit kolesterol niveauer, også. Fiber kan også reducere din risiko for hjertesygdomme og visse former for kræft.

Næringsstoffer

En portion bagte Tostitos scoops forsyner dig med 2 procent af dit daglige calcium, vitamin E, jern, zink og thiamin behov. Den samme tjener også indeholder 6 procent af det fosfor, du har brug for hver dag. Fosfor er et mineral, der arbejder med calcium til at hjælpe med at opbygge knoglemasse og vedligeholde knoglestyrken. Du får også 6 procent af magnesium, du har brug for på en daglig basis. Magnesium hjælper med at holde dine muskler og hjerte sundt. De chips, du har 2 gram protein per portion. En ulempe er at de chips er 140 mg natrium en portion indeholder. Dette er omkring 6 procent af dit daglige natrium grænse. For meget natrium kan bidrage til forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og slagtilfælde.

Spise Bagt Tostitos Scoops

Udfyld dine bagt Tostitos scoops med frisk tomat salsa for en god dosis af C-vitamin og fibre. Spise skeer med guacamole, som indeholder hjerte-sunde umættede fedt og kalium. Scoop drænet lav-natrium sorte bønner i chips og top med fedtfattig revet ost til en sundere tage på traditionelle nachos. Fyld hjemmet med grillet kød, sauteret peber og løg, som en ny måde at nyde fajitas. Gøre en teatralsk dip, der leverer calcium og C-vitamin ved at smelte fedtfattige oste med ristet rød peber, hakket løg og hvidløg pulver.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære