Sund Kost >> Kost

Ernæring Råd til kræsenhed Unge

Kræsenhed er udbredt blandt småbørn, men dine unge, kan være lige så kræsen, når det kommer til at spise måltider. Dit barn kan være kræsne, fordi hun vil have kontrol over, hvad hun gør, og ikke spise, eller fordi hun er ved at vinde mere uafhængighed og moralske grunde til, at hun ikke vil spise bestemte fødevarer. Du kan stadig fodre din teenager den nærende mad, hun har behov for et godt helbred, men det vil tage mere arbejde end blot at forberede et måltid, og sætte det foran hende.

Uddanne

Sidder din teenager ned og fortælle hende, at betydningen af en sund kost. Kom ikke med formaninger hende, men i stedet respektfuldt lære hende om de komponenter i en sund kost. Råde hende til at spise masser af frisk frugt og grønt samt fuldkorn og magre proteinkilder. Også lad hende vide, at hun bør begrænse sin indtagelse af for meget sukker-og fedtrige fødevarer. Når du har givet hende den ernæringsmæssige grundlæggende skridt tilbage og lade hende træffe sine egne valg. Chancerne er, at hendes kræsne fase vil passere, hvis du giver hende den respekt og uafhængighed, hun har behov for at træffe sunde valg på hendes egen.

Bede Om Hjælp

Hverve din teenager ' s hjælp i køkkenet, og med indkøb af fødevarer. De mere involverede din teenager føler i det udvalg af mad og tilberedningen, jo mere sandsynligt er hun til at spise, hvad du laver. Bede hende om at vælge et eller to måltider hver uge og opfordre hende til at vælge sin egen frugt og grøntsager til at supplere hendes måltider. Du kan også give hende til at pakke sin egen frokost, fordi hvis hun vælger hvad der går ind i hendes madkasse, hun er mere tilbøjelige til at spise det. Der er nogle retningslinjer for at forhindre, at din teenager tager kun usunde fødevarer. Spørg hende, skal omfatte mindst en frugt og en grøntsag, for eksempel. Tillader hende at lave mad en eller to måltider hver uge, hvilket kan øge hendes villighed til at spise måltider. Tal med hende om den ernæringsmæssige værdi af fødevarer, hun er ved at forberede, mens hun laver mad.

Sneak Fødevarer I

Hvis du er bekymret for, at din teenager ikke spiser nok, næringsstof-tætte fødevarer, forsøger at snige dem ind i fødevarer, hun allerede har. Tilføj frugt puré til en smoothie eller en skål havregryn. Rør grøntsagsmos til pasta sauce, pizza sauce eller suppe. Sneak ituskårne grøntsager, såsom gulerødder eller squash, i hjemmebagt brød eller boller. Tilføj frosne frugt, såsom blåbær eller jordbær, til pandekager, vafler og bagværk. Servering af sunde fødevarer med fødevarer, dine unge, der allerede nyder øger chancerne for, at hun vil spise dem, og lære at nyde dem.

Være En God Rollemodel

Model sunde spisevaner for din teenager. Spise din frugt og grøntsager foran hende, og vælge sunde snacks til at spise sammen. Holde masser af nærende muligheder, såsom grøntsager, frugt, hummus, en streng ost og hele korn crackers, på hånden. Når sulten rammer, kan du vælge en af disse sunde alternativer. Som din teenager ure du gøre sunde kostvaner valg, hun er mere tilbøjelige til at vælge sunde fødevarer samt. Over tid, dette kan hjælpe med at overvinde sin kræsenhed vaner, fordi hun vil indse, at hun ikke nyde mange flere fødevarer, end hun tidligere har troet.

Spiseforstyrrelser

Være opmærksom på tegn på en spiseforstyrrelse. Hvis din teenager pludselig mister en stor mængde af vægt, eller som kritiserer hendes vægt og udseende, måske hun har en spiseforstyrrelse. Andre symptomer på spiseforstyrrelser omfatter væsentlige ændringer i hendes spise og udøve vaner og fysiske klager, såsom hovedpine eller ondt i maven, som ikke kan forklares ved andre lidelser. Hvis din teenager udvikler en spiseforstyrrelse, lave en aftale med sin læge til at udvikle en passende behandling valgmuligheder, så hendes sundhed på lang sigt ikke kan lide.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære