Sund Kost >> Sunde Måltider

Ernæring i 2 Ounces Snittede Æbler

Højt kalorieindhold snacks kan forårsage vægtøgning, og æbler er fyldt, lavt kalorieindhold. Snittede æbler er let at forberede og gøre en god snack til arbejde. Du kan simpelthen ikke bære en hel apple med dig og skær det, når du er klar til at spise. Mange børn, som snittede æbler, fordi de er søde og sprøde, og de kan spise dem med fingrene.

Grundlæggende Information Om Ernæring

En 2-ounce servering af skivede æbler, der svarer til en halv kop. Frugt og grøntsager er lav i kalorier, fordi deres indhold af vand er høj. Vand udgør 85 procent af vægten af æbler. Hver 2-ounce servering af skiver gælder indeholder 28 kalorier og ingen protein eller fedt. Apple indeholder 7,5 gram kulhydrater, eller mindre end 3 procent af den daglige værdi for kulhydrater. Det har 5.6 gram af naturlige sukkerstoffer, primært fra fruktose.

Kostfibre

En 2-ounce servering af skivede æbler giver 1.3 gram kostfibre. Kostfibre sænker dit kolesterol i blodet niveauer, hjælper med at kontrollere dit blodsukker og har en afførende virkning. Raske voksne bør få mindst 14 gram fibre for 1.000 kalorier i kosten, men de fleste Amerikanere får mindre end halvdelen af det beløb, der ifølge det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services, eller HHS. Du kan tilføje mere fiber til din snack ved at spise æbler skåret med andre frugter, såsom bær, orange segmenter eller skåret pærer, popcorn, jordnøddesmør eller nødder.

Kalium og Natrium

Æbler kan være godt for dit blodtryk, fordi de er meget højere i kalium end natrium. En halv kop af skivede æbler giver 58 milligram af kalium og kun 1 mg natrium. Raske voksne bør få mindst 4,700 milligram af kalium og ikke mere end 2.300 mg natrium per dag, i henhold til HHS. Frisk frugt og grøntsager, nødder, bønner, fuldkorn, mælk og fisk er højt kalium. Forarbejdede fødevarer, såsom dåse suppe og ost, syltede agurker, brød og tilberedte fødevarer, er høj i natrium.

Overvejelser

Den samlede ernæring oplysninger til din snack eller dessert med æbler skåret afhænger af, hvad du spiser med dem. Mange dips er høj i kalorier, men nogle er gode valg i moderate mængder, fordi de er højt indhold af vigtige næringsstoffer. Jordnøddesmør tilføjer, strygejern og sunde umættede fedtstoffer. Fedtfattig ost er en god kilde til protein og calcium, som er vigtigt for at opbygge og bevare stærke knogler. I modsætning hertil karamel dip er høj i sukker og en kilde til tomme kalorier.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære