Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Næringsstoffer i Røde Ribs?

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret December 19, 2018

Ribs er små, runde frugter, der bærer en lighed med druer. Disse søde, saftige bær er almindeligt anvendt i marmelader, saucer og diverse bagværk, eller er simpelthen spist med hånden som en snack. Beslægtet med stikkelsbær, ribs er udstyret med en overflod af vitaminer og mineraler. Tilføjelse af ribs til din kost plan, vil give dig et boost af næringsstof tæthed.

Makronæringsstoffer

Makronæringsstoffer, som består af protein, kulhydrater og fedt, gør op kalorieindholdet i en fødevare. De fleste af de kalorier, i røde ribs komme fra kulhydrater. En 100-grams servering, som er 7/8 cup, indeholder ca 14 gram carbs, 1,5 gram protein, 0,2 gram fedt og 56 kalorier. Det anbefalede indtag af carbs for voksne, der er fastsat af Institute of Medicine, er på 130 gram om dagen. Mænd bør få mindst 56 gram protein om dagen, og kvinder bør spise 46 gram.

Fiber

Høj-fiber fødevarer tager længere tid at fordøje, fylde dig op og reducere dine chancer for overspisning. Derudover, opløselige fibre hjælper med at reducere kolesterol og også holder blodsukkeret på ret køl. Bær som ribs indeholder opløselige fibre, næsten 4 1/2 gram per 7/8-cup, der tjener. Det anbefalede indtag af fiber er fra 30 til 38 gram / dag for mænd og 21 til 25 gram for kvinder. Parret ribs med æbler og rosiner til at gøre en høj-fiber chutney.

C-Vitamin

C-Vitamin er vigtigt for produktionen af kollagen og også øger immunsystemets funktion. Kollagen er et protein, der er ansvarlige for den styrke og sammensætning af bindevæv og hud. Røde ribs har en rig mængde af C-vitamin, med en 7/8-cup, der tjener levere 68 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Tilføj frosne strøm til et glas frisk presset citron til en vitamin-C-pakket drink.

Vitamin K

K-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som hjælper med blodets evne til at størkne. Røde ribs har en generøs mængde af dette vitamin. En 7/8 cup-servering indeholder 14 procent af den anbefalede daglige værdi. Tilføje en håndfuld ribs til en spinat salat med at få endnu mere af vitamin K. Grønne, såsom spinat, indeholder klorofyl, som giver dem deres K-vitamin indhold.

Jern

Jern er vigtigt for ilt transport til musklerne og andre områder af kroppen. Kød og kød derivater er højest i dette mineral, men visse frugter har en moderat mængde, også. Røde ribs indeholde 6 procent af den anbefalede daglige værdi af jern. Føje en tjeneste af ribs til din skål havregryn til en jern-rig morgenmad.

Antioxidanter

Frie radikaler er renegade celler, som nedbryder sunde celler i kroppen og er ansvarlig for at øge risikoen for hjertesygdomme, kræft og andre kroniske sygdomme. Antioxidanter bekæmpe frie radikaler i kroppen. Mange frugter med et rødt pigment, som ribs, indeholder en antioxidant carotenoid, som er kendt som lycopen, som har links til en reduktion i hjertesygdom og risikoen for kræft, især kræft i prostata. Bland ribs, blåbær og brombær sammen i en skål med yoghurt for en antioxidant-pakket snack eller dessert.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære