Sund Kost >> Kost

Næringsstoffer i Mælk, Der Er Sunde for Øjne Og Hud

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at voksne spiser ca 3 kopper af mejeriprodukter dagligt som en del af en sund kost, og at drikke mælk på en regelmæssig basis hjælper dig med at opnå dette mål. Drikke mælk indeholder en kilde til flere af de essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer og mineraler. Mens hvert næringsstof, der spiller en særlig fysiologisk rolle i din krop, nogle af næringsstoffer i mælk gavn for dine øjne og hud.

Vitamin A

Mælk giver din krop med vitamin A, et næringsstof, der er afgørende for en sund hud og øjne. Vitamin A fastholder styrken af din hud ved at fremme hudens celle udvikling, mens aktuelle A-vitamin, der fungerer som en behandling for flere sygdomme i huden. Det næringsstof, der også vedligeholder sundheden for dine nethinder, vævet i dine øjne, der registrerer lys og farve.

Den pasteurisering og fedt at skumme proces ødelægge den naturlige vitamin A i mejeriprodukter mælk, men mange producenter beriger det med A-vitamin til at erstatte de tabte næringsstoffer. Tjek ingredienslisten og ernæring etiketten for at afgøre, om dit brand mælk indeholder tilsat vitamin A, og i hvilke mængder.

Calcium

- Calcium er et vigtigt mineral, der findes i mælk, også gavner din hud og øjne. Dine øjne indeholder nerveceller, der kommunikerer med de visuelle centre i dit centralnervesystem, så din hjerne kan bearbejde, hvad dine øjne ser. Calcium fremmer denne meddelelse, medvirken i transmission af elektrokemiske signaler mellem øjnene og hjernen.

Din hud har også fordele fra mælkens indhold af calcium. Forbrugende calcium sammen med D-vitamin-et andet næringsstof, der findes i mælk, -- kan reducere forekomsten af modermærkekræft, en form for hudkræft blandt kvinder, ifølge Stanford School of Medicine. Mens effekten af calcium i at forebygge hudkræft er endnu ikke blevet grundigt etableret, tidskrævende det kan gavne din hud.

At drikke 1 kop fedtfri mælk øger din calcium indtag af 299 mg, der giver cirka en tredjedel af dit daglige calcium indtag krav, i henhold til Linus Pauling Institute.

Protein

Mælk er en rig kilde til protein, et næringsstof, der er afgørende for vedligeholdelse af mange væv, herunder hud og øjne. Proteiner spiller en række fysiologiske roller i din hud -- kollagen og elastin proteiner giver styrke og elasticitet, mens pigment protein melanin giver din hud farve. I dine øjne, protein rodopi hjælper dine nerver registrerer lyset fra dine omgivelser, mens neurotransmitter proteiner give mulighed for kommunikation fra dine øjne og din hjerne. Hver 1-kop, der serverer mælk giver 8.3 gram af protein, som din krop kræver at vedligeholde hud og øjne funktion.

Få Mere Mælk

Selv hvis du ikke kan nyde smagen af almindelig mælk, drikker mælk hver dag, behøver ikke være en sur pligt. Prøv at bruge nonfat mælk som en flydende base for smoothies, så du kan nyde dens ernæringsmæssige værdi, mens maskering sin smag med søde frugter og grøntsager. Øge dit indtag af mælk til at lave mad havregryn-en blanding af mælk, havregryn, mosede banan og kanel gør det til en mættende næringsstof-morgenmad. Hvis du er en fan af chokolade mælk, men vil skære ned på dit sukkerindtag, kan du prøve at blande kakao pulver med fedtholdige hvid mælk ved høj hastighed, så søder med stevia før servering.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære